LoL: Annyira bugos Neeko, hogy kihívták rá a rovarirtókat

LoL: Annyira bugos Neeko, hogy kihívták rá a rovarirtókat

Nincs könnyű dolga a programozóknak, ugyanis elképesztően sok bugot kell kigyomlálniuk a régi-új hős megjelenéséig.

Még legalább két hetet biztosan kell várni arra, hogy az éles szerverekre is megérkezzen a mini-reworkön átesett Neeko. Addig a PBE-n, a League of Legends hivatalos teszt szerverén próbálhatjátok ki, hogy mire képes és mire nem képes a régi-új hős. Jelenleg a fejlesztőknek a legnagyobb problémát azt jelenti, hogy teljesen logikátlanul működik a passzív. Olyan röhejes bugok miatt lehet hirtelen halált halni a kaméleonlánnyal, amire lehet, hogy nem is gondolnál.

Mivel az új Inherent Glamour miatt át tud alakulni szövetséges minionokká, valamint semleges szörnyekké is, ezért azonnal elkezdtek gondolkozni az idézők azon, hogyan lehetne kihasználni azokat a bónuszokat, amelyek ezekre a lényekre hatnak. Az eredmény önmagáért beszél:

  • Neekót kivégzi a tankos támogató tárgy, ha bizonyos érték alá a HP
  • Neekóra extra sebzést okoz a Cho'Gath ulti
  • Neekóra el lehet használni a felerősített Smite-ot
  • A mágus nagyon nem örül annak, hogy a Dark Harvest jelző rákerül még akkor is, ha egyébként az ellenfél úgy látja, hogy maximális életereje van
  • Néhány hős (Ekko és Diana biztosan) extra sebzést okoz Neekóra, ha felveszi egy szörny alakját
  • Sőt még az ellenséges Sion is ellökheti az E-jével a miniont, aki igazából Neeko

Ezeket az anomáliákat nem lesz egyszerű felszámolnia a programozóknak, de a 13.9-es élesítésre valamit muszáj kitalálniuk, ha tényleg tartani szeretnék az ütemtervet. A spagettikód csodái ezúttal sem hagyták cserben a játékosokat, a következő napokban garantáltan számíthattok még több ilyen válogatásra.

Kövess Minket!



Szerinted meg tud jelenni az új Neeko a 13.9-es frissítéssel?