LoL: Mini-reworköt kap a kaméleonlány, videón az új képességek

LoL: Mini-reworköt kap a kaméleonlány, videón az új képességek

Őrületes átverésekre lesz majd képes hamarosan a fiatal mágus.

Az elmúlt napokban mindenki azon töprengett, hogy milyen újdonságokkal készül a Riot Games a 2023-as Mid-Season Invitationalre. A 13.8-as League of Legends-frissítésre nem kell tovább várni, ugyanis befutott az éles szerverekre az a patch, amelyiken a világ legjobbjai megküzdenek majd május 2-ától. A fejlesztők egy csapata azonban nem ezen a módosításcsomagon dolgozott a háttérben, hanem Neeko mini-reworkjén, amely a tervek szerint a 13.9-es frissítéssel érkezik meg a LoL-ba. A kaméleonlány minden képessége átalakul, de egyik sem akkora mértékben, hogy teljes értékű átdolgozásként lehessen róla beszélni. Az alábbiakban megtaláljátok a gameplay update legfontosabb elemeit.

Hamarosan megújul Neeko, de mit tud majd régi-új mágus?

  • Inherent Glamour (passzív): Neeko képes lesz felvenni szövetségesek, valamint semleges létformák alakját. Ez azt jelenti, hogy a mágus át tud alakulni hőssé, minionná, szörnnyé, csapdává, warddá, sőt még növénnyé is
  • Blooming Burst (Q): Többet sebez a szörnyekre, valamint lesz egy második, valamint harmadik robbanása is
  • Shapesplitter (W): Neeko klónját már az egérrel lehet majd irányítani, valamint a másolat utánozza majd az eredeti hős interakcióit (Q/E/nevetés/vicc/recall stb.)
  • Tangle-Barbs (E): Kicsit változtatnak a sebzésén, amúgy semmi extra
  • Pop Blossom (R): Nem ad pajzsot, viszont feldobja az ellenséges hősöket a levegőbe. A több cc-ért cserében kevesebbet sebez és több lesz rajta a töltési idő

A változtatások arra engednek következtetni, hogy szeretné a Riot eltolni dzsungeles irányba az eddig főleg szóló ösvényen használt bajnokot. Az átalakított passzív miatt a lehetőségek tárháza gyakorlatilag végtelen, élmény lesz majd vele és ellene is játszani, mivel olyan rajtaütésekben, harcokban lehet részed, amiben eddig még soha.

Kövess Minket!



Te mivé alakulsz majd át először az új Neekóval?