LoL: Rekord, amit biztosan nem tesz ki az ablakba a TSM egykori játékosa

LoL: Rekord, amit biztosan nem tesz ki az ablakba a TSM egykori játékosa

Közel volt az abszolút rekordhoz SwordArt, bár a valóság ennyire nem komor a támogató számára. 

Nem is olyan rég véget ért a 2023-as MSI a JDG győzelmével, de nincs megállás, a League of Legends profi ligái robognak tovább, az LPL nyári küzdelmei már meg is kezdődtek. Az első játéknapon összecsapott egymással az Ultra Prime és az Anyone's Legend, amelyet végül 2-1 arányban az UP tudott megnyerni.

Azonban az első mérkőzést még az AL nyerte, ám elsősorban nem erről maradt emlékezetes az összecsapás. A csapat támogatója, SwordArt – aki korábban megfordult a TSM-ben, a Suningban vagy épp a Weibo Gamingnél, tavasszal pedig épp az Anyone's Legendet erősítette – ugyanis minden idők egyik legkevesebb sebzését produkálta major régióban (LCS, LEC, LPL és LCK). Nagyon alacsony, mindössze 451 sebzést osztott ki Milióval, míg a túloldalon Zorah 4605-öt Luluval. Persze az eredmény csalóka, mert ennél valójában jóval többet, mert vannak olyan képességek, amelyek nem az adott hősnél számolják a damage-et. Ilyen például a Nami E vagy Renata Glasc végső képessége és ide tartozik Milio passzívja is. Éppen ezért a hőssel játszó játékosok átlagosan is a lista végén szoktak kullogni ebben a mutatóban.

Ennek ellenére ez nem volt valami jó teljesítmény a taiwanitól, ennél kevesebbet nem sok játékos hozott össze. A 2015-ös nyári szezonban az Invictus Gaming profija (volt ADC, support és dzsungeles is), Kid hozott össze az OMG ellen egy 443 sebzéses meccset. Ami azt nagyon kínossá teszi az az, hogy ezt Vayne-nel érte el, mindössze három alaptámadással karcolta meg az ellenfeleket. A Splyce és a Giants Gaming 2016-os meccsén az EU LCS-ben pedig Godfred ért el impozáns 268 sebzést Alistarral. Volt nemrég is hasonlóan rossz szériája egy támogatónak, a világbajnokságon a T1 ellen Ming 21 percen át nem tudott ellenfélhez érni Nautilusszal, végül 1884 sebzést ő is kiszenvedett magából.

Kövess Minket!



Gamer szótár