A nagy Rick & Morty szavazás! – Neked bejönnek az új szinkronhangok?

A nagy Rick & Morty szavazás! – Neked bejönnek az új szinkronhangok?

Nézd Morty! Egy láb lettem. Egy láb!

Nagy volt a vihar az elmúlt hónapokban a Rick és Morty körül, ám ezúttal nem egy újabb polgárpukkasztó epizód vagy nem egy őrült előzetes miatt. Justin Roiland, a széria egyik megalkotója és több karakter megszólaltatója ugyanis botrányba keveredett. A vád családon belüli erőszak volt, aminek hatására Roilandot szinte azonnal menesztették a Rick és Morty csapatából. Később hiába tudta bebizonyítani ártatlanságát, helyét a csapatban már más vette át, más fogja megszólaltatni karaktereit a showban. A két főszereplőnek is ő adta a hangját, szóval elég zavaró lehetne, ha teljesen más hangon szólalna meg Rick és Morty is, de szerencsére nem így van!

Kijött a 7. évad első előzetes, tele őrült jelenetekkel, kiváló zenével (Motörhead - Ace of Spades) és egészen remek hangokkal. Azt ugyan nem árulták el, hogy kik az új hangok (még az is lehet, hogy AI-t hívtak segítségül), de egyáltalán nem zavaróak. Sőt! Néha azért feltűnik, hogy mintha másabb hanglejtéssel szólalna meg Rick és Morty, de összességében nagyon hasonló az új hangjuk a régiekhez, kiváló munkát végzett a csapat.

Kíváncsiak vagyunk a te véleményedre is! Néhány sorral lejjebb szavazást találsz, ahol elmondhatod véleményed az új hangokról.

A Rick és Morty 7. évada október 16-án érkezik az HBO Max kínálatába.

Kövess Minket!



Gamer szótár


Neked bejönnek a karakterek új hangjai?

  • 0 %
  • 100 %
  • 0 %
  • 0 %