A Solar Oppositesben már lecserélték Justin Roilandot

A Solar Oppositesben már lecserélték Justin Roilandot

A Solar Opposites 4. évadának traileréből kiderül, hogy ki váltja Justin Roilandot a Hulu animációs sorozatában.

Sosem jó dolog, ha az embert bíróság elé állítják, az pedig az utóbbi években pláne nagy port kavar, ha mindezt szexuális bántalmazásokra vonatkozó vádakat követően teszik meg. Justin Roiland is mesélhetne erről, hiszen egy korábbi barátnője tett ellene feljelentést emiatt, ami erőteljes hatással volt az amerikai szinkronszínész, animátor, író, producer és rendező karrierjére. Azóta viszont sikerült tisztáznia magát a vádak alól, de ettől még ugyanúgy megvált tőle az Adult Swim és a Squanch Games (High on Life videójátékot készítették) is. Előbbi munkahely elvesztése azért is nagy érvágás számára, mert ennél a csatornánál hozták létre a nagysikerű Rick és Morty sorozatot, amelyben oroszlánrészt vállalt Roiland, mivel többek között ő szólaltatta meg a két főszereplő karaktert is évadokon keresztül.

Nem csak ebben a szériában vállalt azonban szinkronszínészi feladatokat, hiszen például a Solar Oppositesben is hallhattuk már. A negyedik évadra viszont itt is lecserélték, és ugyanez a sors vár rá a fentebb említett Rick és Morty esetében is. Egy új kedvcsinálóban pedig az is kiderül hogyan kapott új hangot Korvo. Az egészben az a fura, hogy Roiland nem csak a szuperintelligens földönkívüli Korvo hangjaként vett részt a munkálatokban, hiszen a Rick és Morty producerével, Mike McMahan-nal közösen alkották meg és indították útjára a Solar Opposites szériát 2020-ban.

Az utóda mindenesetre a Downton Abbey sztárja, Dan Stevens lesz. Az alábbi videó nem csak bemutatja Stevens-t, mint Korvo új hangját, hanem egy szórakoztató magyarázatot is ad arra, hogy miért van új hangja a főszereplőnek. A dolog ezek alapján pedig nagyon egyszerű: miután Terrynek sikerült megszereznie a Cheersből ismert darts táblát nyilván ki szeretné próbálni. Nem sül el jól a dolog, ugyanis telibe találja Korvo torkát a tűvel, de a pánik helyett Terry inkább elküldi Yumyulackot a hangjavító sugárért, és ezzel új hangot varázsolnak Korvonak.

A Solar Opposites ebből a szempontból egyébként jobb helyzetben van a Rick és Mortynál, mert csak egy karakternél kellett új szinkronszínészt találnia a készítőknek. Utóbbi esetében viszont mind a két főszereplőt Roiland szólaltatta meg, ezért érdekes lesz látni, hogy kivel vagy kikkel pótolják majd őt az Adult Swimnél.

Kövess Minket!



Gamer szótár