Felmentették a súlyos vádak alól a Rick és Morty alkotóját

Felmentették a súlyos vádak alól a Rick és Morty alkotóját

A High on Life alkotója és a Rick és Morty sorozat szinkronhangja, Justin Roiland állításai beigazolódtak, miszerint a volt barátnője által felhozott vádak hamisak.

Meglepetésként futott be a hír idén januárban, hogy a Rick and Morty társalkotóját, Justin Roilandot családon belüli erőszakkal vádolta meg volt barátnője ellen. Miután a per nyilvánosságra került, Roiland elhagyta az által alapított Squanch Games stúdiót – melynek a nagyot taroló High on Life-ot is köszönhetjük, de ezt követően az Adult Swim is kirúgta őt a Rick és Morty című sikersorozatból, helyette a széria társalkotója, Dan Harmon lett a főszereplő, egészen a 10. évadig.

Úgy tűnik teljesen alaptalanok voltak a vádak, mivel Roiland arról tweetelt, hogy az ügyet "elutasították", és az ellene felhozott vádak hamisak. Korábban egyébként mi is beszámoltunk róla, hogy hirtelen dugába dőlt az élete, miután ex-barátnője feljelentést tett ellene, miközben ő minden egyes vádpontban ártatlannak vallotta magát.

Roiland szerint a per a volt barátnőjének az elkeseredett szavain alapult, aki megpróbálta őt tönkretenni. A tárgyalás véget ért és ő pedig igyekszik továbblépni ezen az ügyön, amilyen hamar csak lehet, bár az ledöbbentette, hogy egyesek milyen hamar ítéletet mondtak felette a tények ismerete nélkül. 

Az Orange megyei kerületi ügyészség szóvivője a Kotakunak azt nyilatkozta, hogy az ügyet a nyomozás során napvilágra került további információk, valamint a bizonyítékok hiányában ejtették.

„Mindig is tudtam, hogy ezek az állítások hamisak, és soha nem volt kétségem afelől, hogy eljön ez a nap.” - írta Roiland.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!