Roiland szinte már csak szellemként dolgozott Rick & Morty utolsó szezonjain

Roiland, valamint a Rick and Morty társalkotója, Dan Harmon állítólag nem is beszéltek egymással.

Ritka sikeressé vált az elmúlt évek alatt a felnőtteknek szóló amerikai televíziós 3D-s számítógépes animációs sci-fi-témájú szituációs komédiája, a Rick és Morty. Az egyik jellegzetessége, az őrült humorán kívül az a két fő karakter teljesen eltérő hangját adó Justin Roiland volt. Az elmúlt hetekben viszont nyilvánosságra került, hogy korábban családon belüli erőszakkal vádolta meg volt barátnője, ezért kitették a szűrét a produkcióból.

Egy új jelentés szerint azonban az elmúlt években már nem igazán segítette a stáb munkáját kreatív ötleteivel. A THR beszámolója szerint gyakorlatilag már csak a szinkronért felelt a sorozat kapcsán, sőt, elvileg hosszú ideje a kollégáival sem igazán kommunikált. Dan Harmonnal, a Rick és Morty társalkotójával pedig az elmúlt évadok alatt egyetlen szót sem váltott. Továbbá Roiland számos munkatársa azt állítja, hogy soha nem találkoztak vele, sem személyesen, sem Zoomon keresztül.

A jelentés kitér arra is, hogy Roiland a Rick and Morty harmadik évadának egy pontján felhagyott a stúdióba való bejárással, és azokon a ritka napokon, amikor felbukkant, elkerülte az írószobát. Mindezektől függetlenül Roiland továbbra is a sorozat két főszereplőjének a hangja volt, de állítólag otthonról oldotta meg a felvételeket, mindenféle beleszólás nélkül. Roiland több munkatársa is megerősítette ezeket a dolgokat, hozzátéve, hogy sok esetben épp csak a határidő előtt adta le az anyagokat, ami nem igazán tett jót a munkamorálnak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!