Tarol a High on Life Steamen és a Game Passben is

Tarol a High on Life Steamen és a Game Passben is

Ha csak picit is tetszik a Rick és Morty, a High on Life neked szól!

Őrülten viccesnek és betegnek tűnt a High on Life első előzetese anno, aztán ahogy teltek a hónapok, csak még jobban megerősítették bennünk a fejlesztők, hogy ez bizony rendkívüli lesz. Azt viszont nem tudták megerősíteni, hogy a játék egyáltalán létezik és közeledik, hiszen a megjelenés előtti hónapokban alig kapott reklámot a program. Szerencsére ez nem látszik a rajongótábor méretén, a High on Life arat a galaxisban.

Justin Roiland, a Rick és Morty társalkotójának játéka legalább annyira őrült, mint Mortyék kalandjai. Erre pedig rengetegen vevőek, jómagam is nem egy órát áldoztam a játékra a hétvégén. Imádják a játékosok a programot, még akkor is, ha nyilván nem ez az évtized játéka, kritikusszemmel bőven bele lehetne kötni, ha akarnánk, de miért akarnánk?! Vicces, látványos, akciódús, olcsóbb, mint az átlag... a High on Life egy remek játék, feltéve ha vevőek vagyunk a humorára.

Úgy tűnik, hogy sokan vevőek, hiszen Steamen a heti toplista élére repült a játék, csak a Steam Deck tudta őt megelőzni az eladásokban a múlthéten. Olyan játékokat is maga mögé utasított a High on Life, mint a FIFA 23 vagy a Call of Duty Modern Warfare 2.

A játék a megjelenése első napjától kezdve elérhető a Game Passben is, ott a 4. legjátszottabb játék címét vitte el a múlt hétről, megelőzve olyan ingyenes játékokat is, mint az Apex Legends, az Overwatch 2, vagy a Roblox.

A High on Life jelenleg 67-es pontszámon áll a Metacriticen a kritikusok véleménye alapján, a játékosoknak azonban sokkal jobban tetszik a program, ők átlagosan 77%-ra értékelik.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Közvetítések