Jó és rossz hír is jött a Rick és Morty sorozat kapcsán

Jó és rossz hír is jött a Rick és Morty sorozat kapcsán

Nem mostanában szűnik majd meg a sorozat, viszont hozzá kell majd szokni a két főszereplő új hangjához is.

A Rick és Morty széria elég hamar tett szert hatalmas népszerűségre, ami nem véletlen, hiszen különös karakterei, őrült humora és parádés sztorijai kellemes kikapcsolódást jelentenek a zsáner szerelmeseinek. Ebben az esztendőben pedig az Adult Swim egyik legsikeresebb sorozata már a 10. évfordulóját ünnepli, az első szezont ugyanis 2023. decemberében kezdték vetíteni. Jelenleg pedig a hetedik szezonnál tart a széria és az alkotók elmondása alapján az új évad premierje a tervek szerint szeptemberben lesz, hacsak nem jön közbe valami komolyabb probléma. A friss hír az Annecy Fesztiválról érkezett, mint ahogyan az is, hogy meddig terveznek még a folytatásokkal. Ebben a tekintetben nagyon örülhetnek a rajongók, mert a készítők eléggé pozitív visszajelzést adtak.

„A végtelenségig folytathatnánk. A sorozatban olyan nagyszerű sci-fi ötletek rejlenek még, amelyeket máshol már rég megvalósítottak. Nyilván nem mi találtuk fel a multiverzumot, de feltártuk egy olyan közönségnek, amely nem ismerte még a koncepciót. Nagyszerű sci-fik inspiráltak minket, és még milliónyi gondolatunk van, amit ki lehet aknázni. És még ha a multiverzumot most már abszolút mindenhol használják is - olyannyira, hogy az már fárasztóvá válik -, mi készen állunk a változtatásra. Ez egy izgalmas kihívás. Mit tehetnénk a multiverzum után? Ennél sokkal többet fogtok látni a következő évadokban. Eredetiséget akarunk. Feszegetni a határokat.”

Arra a kérdésre pedig, hogy az elbocsájtott Justin Roiland által megszólaltatott karakterekkel mi a helyzet, az a válasz érkezett, hogy új szinkronhangok után néznek, de nem imitátorokkal akarják pótolni Roilandot.

„Nem, nem utánzókat szeretnénk... Figyelj: a hangok nyilvánvalóan szuper fontosak egy animációs sorozatban. És persze egyikünk sem akarta átélni azt, amin mi keresztülmentünk. De már régóta dolgozom az animációs szektorban, és tudom, hogy egy sorozatot az tesz teljessé, hogy a különböző részek összeállnak. Ha a hangok nyilvánvalóan nagy szerepet játszanak, akkor ott van még a karakterek megírása, a dizájnjuk... Van okom azt hinni, hogy az átmenet jól fog menni.”

Kövess Minket!



Gamer szótár