Vigyázat, kamu Helldivers 2-t árulnak Steamen

Vigyázat, kamu Helldivers 2-t árulnak Steamen

Mi történik veled Steam? Hogy lehet ilyeneket megengedni?

Nem sokan gondolták volna, de a Helldivers 2 óriási siker! Már az első nap rekordokat döntött Steamen, annak ellenére is, hogy a játékostömeg alatt szabályosan összeroskadtak a szerverek. Jó pár napig tartott amíg helyre rakták a szervereket, de végre stabilan játszható a játék, pörgetik is serényen játékosok milliói, a fejlesztők pedig örülnek, hogy a kezdeti tűzoltás után végre foglalkozhatnak a játékukkal és elkezdhetnek dolgozni a jövőbeli tartalmakon. Nagyon úgy tűnik például, hogy hamarosan jönnek a mechek, onnantól pedig pedig óriási gépszörnyek gyomrában ülve is oszthatjuk az ólmot a játék világát terrorizáló robotokra és óriási bogarakra.

Nem árt azonban figyelni, csalók próbálják átverni Steamen a gyanútlan játékosokat, aki kegyszerűen csak egy kis Helldivers 2-féle mókára vágynak. Az éjszaka folyamán ugyanis felekerült egy adatlap a Steamre, ami 75%-os kedvezménnyel kínálta a játékot, legalábbis papíron. A valóságban az nem a Helldivers 2 volt, hanem egy random játék, a Figurality, aminek átírták a címét, a fejlesztőjét, a kiadóját, átalakították a teljes adatlapját és megpróbálták akciós Helldivers 2-ként becsapni a vásárlókat.

Szerencsére a Valve hamar lépett és lelőtte a kamu profilt, de nem árt ha vigyáztok manapság. Nem ez az első eset, néhány napja látszólag a The Day Before is visszatér Steamre, de az is csak egy átverés volt.

Kövess Minket!



Gamer szótár