Visszatért a The Day Before Steamre, de valami nem stimmel

Visszatért a The Day Before Steamre, de valami nem stimmel

Egyszerűen elképesztő ami ez a játék körül zajlik, képtelenség megszabadulni tőle.

Hiába jelent meg megannyi szuper játék a 2023-as év folyamán, valószínűleg a The Day Before kapta a legtöbb figyelmet, mely egyértelműen az utóbbi évek legnagyobb átverése a játékok világában. Már korán felkeltette a közönség érdeklődését azzal, hogy elképesztő ígéretekkel harangozták be az címet, azonban ebből semmit nem mutattak, csupán máshonnan lopott elemekkel húzták az agyunkat már az előzetesek során is. Végül a játék decemberben megjelent, és pont olyan lett, mint amire számítani lehetett, egyszerűen elvezhetetlen. A hatalmas nyílt világnak és izgalmas csatáknak nyoma sem volt, ennek ellenére százezrek vásárolták meg. Pár napba telt, hogy a fejlesztőgárda megpróbáljon lelépni a pénzzel, és lelője a szervereket, azonban végül a Steamnek hála mindenkit kárpótolniuk kellett. Dióhéjban ez a The Day Before története, azonban a napokban ismét visszatért Steamre, és egyértelmű, hogy itt valami nem stimmel.

Ismét megtalálhatóvá vált a játék a platformon, ráadásul a név és a fejlesztők is megegyeznek az eredetivel, azonban a dolgok mélyére nézve hamar kiderül, hogy átverésről van szó. Csupán egy régebbi játék lett átkeresztelve a The Day Before-ra, ami közvetlenül előtte a GTA Brasil nevet viselte. „A Grand Theft Auto saga következő fejezete... ahol a napsütötte strandok találkoznak a szamba lüktető ritmusával." – állt a leírásában. Előtte pedig Carrot the Cat néven futott a projekt, és még mindig ez a név áll a SteamDB oldalán.

Az is elég szembetűnő, hogy a játék elvileg 2023. augusztusában jelent meg, míg a The Day Before decemberi kiadás. Nem tudni mi a cél az egésszel, de senkinek nem ajánljuk, hogy letöltse a hozzá kapcsolódó fájlokat, kitudja, hogy mi kerülne a gépre. Mindenesetre elég kiábrándító, hogy ilyen szinten kijátszható a Steam rendszere, remélhetőleg ezzel időben kezdenek valamit, nehogy a figyelmetlen játékosok igyák meg a levét.

Ezeket olvastad már?


Kövess Minket!



Gamer szótár