Kiszivárgott videón a fegyver, amivel a Helldivers 2 játékosai megmenthetik a demokráciát

Kiszivárgott videón a fegyver, amivel a Helldivers 2 játékosai megmenthetik a demokráciát

Úgy fest, a jövőben nem csak a robotokkal és a bogarakkal, hanem még az elemekkel is harcolni fogunk.

Miután az Arrowhead Game Studios leszámolt a Helldivers 2 szerverproblémáival, végre visszatérhet a játékbeli tartalmak készítésére, kezelésére. A héten már láthattuk, hogy Malevelon Creeken az Automatonok hatalmas csapást mértek a Helldiverökre, így a robot Vietnám sajnos elveszett. De nem kell aggódni, mert már tervben van az erősítés, legalábbis a fozzye18 nevű Reddit-felhasználó által kiszivárogtatott videó szerint.

A tegnap megjelent videóból kiderült, hogy már nincs is annyira messze a játszható Mechek megjelenése, mint eddig gondoltuk. A játék egyik előzetesében, valamint a bolygókon roncsok formájában láthattunk már Mecheket, tehát az eddig sem volt rejtély, hogy előbb vagy utóbb lesz egy ilyen tartalmi frissítés. De ha kicsit visszamegyünk az időben, akkor a Helldivers első részében is fontos szerepe volt ezeknek a gépeknek, szóval tényleg csak idő kérdése volt, hogy a másodikban mikor tűnhetnek fel.

Ezeket olvastad már?

fozzye18 elmondása szerint csak egy kis ideje volt kipróbálni a Mecheket a Helldivers 2-ben, mert még nincs kész minden és kifagyott a játék. Az alább megtekinthető videón túl azt is elárulta még a Reddit-felhasználó, hogy nem csak egyféle Mech lesz a játékban, hanem több. Ami pedig a fegyverzetüket illeti, rakéták és gépfegyverek között lehet majd váltogatni attól függően, hogy éppen milyen és mennyi ellenfélre akarunk lecsapni velük. Aki esetleg azt remélné, hogy ezzel a közlekedés is gyorsulhat a bolygókon, azt el kell szomorítsuk, mert a Mechek sokkal inkább harcászati eszközök, mintsem járművek lesznek.

Mechs… enjoy
byu/fozzye18 inHelldivers

A szivárogtató szerint nem a Mechek lesznek az egyedüli újdonságok a játékban. Egy kérdésre válaszolva például azt is elárulta fozzye18, hogy lesznek véletlenszerű aszteroida becsapódások, amelyek még egy atombombát is lepipálnak majd, akkorát fognak robbanni. Továbbá segítségül hívhatunk majd fehér páncélos NPC Helldivereket is a küldetések során.

Kövess Minket!



Gamer szótár