Deadpool a Premier Leaguebe juttatná a Wrexham harmadosztályú csapatát

Deadpool a Premier Leaguebe juttatná a Wrexham harmadosztályú csapatát

Nem is olyan biztos, hogy hiú ábrándokat kerget a színész.

Ryan Reynolds és Rob McElhenney 2020-ban gondolt egy merészet és megvásárolta a Wrexham labdarúgó együttest, amely akkor még ötödosztályú kiscsapatként vergődött a mezőnyben, alig négy esztendő alatt azonban hatalmas változás állt be a klub életébe a párosnak köszönhetően. Azóta kiderült, hogy több mint tízmillió fontot veszítettetek ezzel az üzlettel, és bár megfordult a fejükben az eladás, a mai napig kitartanak a csapat mellett. Jól tették, hiszen a második teljes szezonjukban feljutottak az angol ötödik osztályból a negyedik divízióba, egy esztendővel később pedig már a harmadik vonalba is felkapaszkodtak.

Ezeket olvastad már?

Alighanem a Deadpoolt játszó színésznek egyébként nem kell aggódnia a pénz miatt, hiszen az idén nyáron bemutatásra kerülő Deadpool és Rozsomák már most 2024 egyik legvártabb produkciója, hogy valószínűleg kasszát robbant majd, és az ő marka sem marad üres.

A Wrexham AFC a Forest Green Rovers elleni 6-0-s győzelem után biztosította a helyét a League One-ban. A Red Dragons április 13-án történelmet írt, mivel a klub 159 éves történetében először sikerült egymási két évben is szintet lépnie. A szurkolók a mérkőzés lefújást követően a pályára özönlöttek ünnepelni, mivel Phil Parkinson csapata 2004 óta először verekedte vissza magát az angol labdarúgás harmadosztályába. A kiütéses győzelem sem lett volna még egyébként elég önmagában, a bravúrhoz kellett az is, hogy az MK Dons és a Barrow is vereséget szenvedjen, ami végül meg is történt. A hivatalos adatok szerint 11 450 szurkoló gyűlt össze a gyepen.

Korábban egy mókás videóban még az Emmy-t is átvette Reynolds Deadpoolként és még a Wrexhamnek is megköszönte a trófeát. A nem titkolt célja egyébként a két tulajdonosnak, hogy egy nap a Premier League-et is elérje együttesük, ehhez azonban még hosszú utat kell megtenniük. Mindenesetre a tündérmese folytatódik a következő szezonban is.

Kövess Minket!



Gamer szótár