Titánok harca - izguld végig élőben a MEB döntőt te is!

Titánok harca - izguld végig élőben a MEB döntőt te is!

Ahogy azt sokan várták, végül a két nagy esélyes csapat jutott a döntőbe. Kövesd végig a THR és a WiLD összecsapását december 11-én 17 órától, a Docler Holding színházterméből!

Lassan véget ér az első Magyar Elit Bajnokság, ami egyben azt is jelenti, hogy elérkezünk a legizgalmasabb pontjához, a döntőhöz. Talán nem nagy meglepetésre, de végül a két megjósolt csapat, a Team Horizon Reapers, valamint a WiLD.CoolerMaster Multigaming.

A döntőt helyileg a Docler Holding színháztermében lesz lehetőségetek élőben is megnézni, a jegyek azonban korlátozott számban kaphatóak, szóval nem árt sietni, ha kint szeretnétek lenni. Annál is inkább megéri, mert a jegy mellé több ajándékkal is kedveskednek majd a szervezők, így nem csak magával az élménnyel, de pár LoL-os loottal is gazdagodhattok.

Hogyan jutottunk el idáig?

November 6-án indult útjára az első, több hetes, Riot által szervezett verseny hazánkban, a Magyar Elit Bajnokság. Körülbelül 150 csapat nevezett erre, így szinte bizton állíthatjuk, hogy mindenki, akinek kicsit is köze van a League of Legendshez, lehetőséget kapott arra, hogy megmutassa, mit tud. A MEB-re összesen hat csapat juthatott be, név szerint a Team Horizon Reapers, WiLD.CoolerMaster Multigaming, Wonderstag Esports, Rift Esports, Crewbest Digiprime, valamint a Natio Esports. Utóbbi kettőtől sajnos búcsúznunk kellett, mivel nem jutottak ki a csoportkörökből, ezért ők maximum újrakvalifikálással juthatnak vissza a második szezonba, a többieknek már automatikusan biztosítva van a helyük. Mindkét döntős csapat veretlenül és elsőként jutott tovább a csoportkörökből, ahol Bo2-es összecsapásokban kellett megmutatniuk tudásukat.

Ezek után következett az egyenes kieséses fázis, ahol mindkét csoport első helyezettje, a másik csoport második továbbjutójával mérte össze tudását egy-egy Bo5 keretein belül. A THR viszonylag könnyen vette ezt az akadályt és 3-0-ra nyert a Rift Esports-al szemben. Volt pár szép megmozdulása a Rifteseknek is, de összességében nem tudták felvenni a kesztyűt a reaperekkel. A WiLD-nak már nem volt ennyire könnyű dolga a WSE-vel szemben, mind az 5 meccs ki lett használva végül, egyáltalán nem adták magukat könnyen a csodaszarvasok. Az idei legtüzesebb LAN döntő, a Lenovo Y Kupa fináléja után egy végletekig kiélezett összecsapás ezúttal is garantált!

Ha valamiért mégsem tudnátok eljönni, akkor sem kell csüggedni, mert ahogy eddig megszokhattátok, természetesen a döntőről is lesz online adás, a Magyar LoLTV kommentálásában.

Élő videó megtekintése innen: RiotGamesHU – www.twitch.tvDecember 11-én, délután 5 órától tehát MEB döntő, vajon megint behúzza a THR a győzelmet, vagy a WiLD megnyeri az év legkomolyabb LoL versenyét?

TETSZETT A CIKK? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!