WoT - Interjú egy unicum játékossal: GosztonyiPRO_The_Animal

WoT - Interjú egy unicum játékossal: GosztonyiPRO_The_Animal

Legújabb interjú sorozatunkban az unicum World of Tanks játékosoké a főszerep.

Korábbi cikkeinkben már megismerkedhettek a legkiválóbb magyar World of Tanks csapatokkal és játékosokkal, de legújabb interjú sorozatunkban a kevésbé ismert, ám kiváló magyar tankászoké a főszerep!

Sorozatunk első részében egy feltörekvő tehetség, a FAME legújabb magyar játékosa, Gosztonyi "GosztonyiPRO_The_Animal" Barnabás válaszol kérdéseinkre.

Szia Gosztonyi! Kezdésként mesélnél kicsit magadról?

GosztonyiPRO_The_Animal: Sziasztok! 16 éves vagyok és jelenleg még az iskola padjait koptatom. Szabadidőmben általában World of Tanks-el szoktam játszani. Jelenleg a FAME klán tagja vagyok.

Miért épp a World of Tanks?

GosztonyiPRO_The_Animal: Barátaim ajánlására töltöttem le a játékot 2014. 02. 19-én. Nagyon megtetszett a játékmenet, különösen a játék PvP része.

Hogyan jellemeznéd a játékstílusodat?

GosztonyiPRO_The_Animal: A játékstílusom minden helyzetben különböző. A csata elején figyelembe veszem, hogy szakaszban vagy anélkül játszom, valamint milyen tanktípusból mennyi áll rendelkezésre. Ameddig a rendelkezésemre áll megfelelő HP mennyiség a játékstílusom meglehetősen agresszív.

Melyik nemzetet, tankágat és tanktípust kedveled a leginkább és a legkevésbé?

GosztonyiPRO_The_Animal: Minden nemzetnél van olyan ág, amely a játékstílusomnak megfelelő. Legkedveltebb tankágam a 113-nak az ága. A kezdetektől élveztem vele a játékot, különösen a WZ 111 model 1-4  volt az a tank,amit igazán kedveltem. Tanktípusok alapján pedig a közepes tankokat valamint a gyorsabb nehéz tankokat kedvelem. A TD és az arty játék nem fogott meg.

Unicum szemmel visszatekintve mi volt a legnagyobb baklövésed, amit kezdőként elkövettél?

GosztonyiPRO_The_Animal: Az, hogy egy elég gyenge számítógéppel játszottam eleinte , valamint a T67-tel képes voltam lejátszani 2000 csatát farmolás céljából.

Mi volt a legemlékezetesebb pillanatod a World of Tanks-ben?

GosztonyiPRO_The_Animal: A legemlékezetesebb pillanatom nem is olyan rég történt, amikor megkaptam a meghívómát Európa legerősebb klánjába, a FAME-be.

Így játszanak Európa legjobb tankosai.

Mondanál pár szót a klánról azok kedvéért, akik esetleg még nem hallottak a FAME-ről?

GosztonyiPRO_The_Animal: A FAME Európa egyik legerősebb klánjai közé tartozik, ahol a bennmaradás éppolyan nehéz, mint a bekerülés. A kommunikációs nyelv angol.

Szerinted milyen hiányosságai és hibái vannak a játéknak? Ha tehetnéd, mit fejlesztenél vagy javítanál a WoT-on?

GosztonyiPRO_The_Animal: A játéknak szerintem nincsenek különösebb hibái és hiányosságai, csak az arty-kat kellene tovább balanszolni.

Térjünk át a WoT kompetitív vonalára. Mit gondolsz a World of Tanks e-sportról?

GosztonyiPRO_The_Animal: A nagyobb versenyek, mint például Challanger Rumble, The Grand Finals nagyon jól megvannak szervezve, bár a nyereményeken lehetne még mit csiszolni. WoT e-sport általában izgalmas és meglehetősen kiszámíthatatlan is.

Evezzünk hazai vizekre. Mi a helyzet a magyar WoT e-sporttal? Vannak olyan hazai csapatok vagy épp versenyek, amikre érdemes odafigyelni?

GosztonyiPRO_The_Animal: A magyar csapatok közül a CAP or WIN, HGT, Triggr 7v7 és a Power of Conception szoktak jó eredményt elérni. Úgy tudom, hogy a WoT Magyar Liga a magyarok körében nagyon elterjedt verseny. A WoT Magyar Liga egy nagyon jó lehetőség azok számára, akik fejlődni, gyakorolni szeretnének.

Milyen csapatokban játszottál eddig? Mesélnél kicsit az e-sport karrieredről?

GosztonyiPRO_The_Animal: The Meatballs és a No Hard Feelings csapatokban játszottam eddig. Jelenleg nem e-sportolok és nem játszok egy csapatban sem.

Gosztonyi kiemelkedő Chieftain/T95 csatája az egyik legnépszerűbb WoT youtuber kommentálásával.

Milyen céljaid vannak még a játékban?

GosztonyiPRO_The_Animal: Legfőbb célom az, hogy elérjem a 3000 wn8 overall statisztikát és még az, hogy bekerüljek egy jó ESL csapatba.

Melyik e-sport csapatra gondoltál pontosan?

GosztonyiPRO_The_Animal: Konkrét csapat nincs, ami szóba jöhetne.Egy feltörekvő Silver League csapatban szeretnék először kezdeni.

Végül, de nem utolsó sorban mit tanácsolnál a kezdő játékosoknak? Hogyan lehetnek ők is unicumok?

GosztonyiPRO_The_Animal: Kövessék a jó játékosok élő közvetítéseit és nézzenek oktató videókat.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.