Valde többször is közel járt ahhoz, hogy az Astralisban játszon

Valde többször is közel járt ahhoz, hogy az Astralisban játszon

„Nyilván eltűnődöm azon, hogy mi lett volna, ha csatlakozom az Astralishoz.”

Valde tavasszal került kispadra az OG-ban, miután nem egyeztek az ambícióik és inkább más kihívást szeretett volna. Nem sokkal ezután felmerült, hogy az Astralisban köthet ki Xyp9x helyén, ám a dán szervezet úgy döntött, az IEM Köln után nem bolygatja fel az ötösét. Ezért végül egy talán még ennél is izgalmasabb opciót talált magának a dán játékos az őszre: az ENCE-ben csatlakozott Snappihez – a reneszánszát élő veterán irányítóhoz –, akivel fél évtizeddel ezelőtt játszott együtt utoljára még a Heroic egyik korai felállásában.

A bejelentés környékén Thorin Reflections című interjúsorozatában tűnt fel valde. A beszélgetés során pedig elismerte, többször is közel járt ahhoz, hogy Astralis-játékos váljék belőle:

„Alapvetően voltak lehetőségek [hogy csatlakozzam az Astralishoz] – igazából több lehetőség is volt eddig, de sohasem az én döntésem volt, hogy nem mentem. Voltak esélyek, de különböző okokból sosem történt meg, többnyire a szerződések miatt valószínűleg. [...] Én egy olyan srác vagyok, aki sokat agyal. Szóval igen, nyilván eltűnődöm azon, hogy mi lett volna, ha csatlakozom az Astralishoz. Lehettem-e volna én az, aki segít nekik és lehettek-e volna ők azok, akik segítenek nekem trófeákat nyerni? Természetes, hogy vannak ilyen gondolataid, főleg, ha többször is közel álltál ahhoz, hogy csatlakozzál hozzájuk.”

Borítókép: HLTV/brcho
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!