Megérkeztek a hiányzó játékosok, kész az új ENCE!

Megérkeztek a hiányzó játékosok, kész az új ENCE!

Szerinted erősebb lesz így az ENCE?

Javában tart a BLAST Premier Fall Groups, de ott csak a liga maroknyi partnertcsapata játszik, sokan még pihennek és az augusztus végén kezdődő ESL Pro League-re készülnek. Ilyen az ENCE alakulata is, akik felfrissült felállással érkeznek majd meg a meccsekre, miután hades kispadra került, Spinx pedig a Vitality családjához igazolt.

Snappi, dycha és maden maradtak az ENCE kötelékében, melléjük pedig két új játékos érkezett, akiket tegnap jelentettek be. Meglepetés persze senkit sem ért, mindkét játékos igazolta az előzetes pletykákat, hiszen az ENCE Alvaro "SunPayus" Garcia és Valdemar "valde" Vangså leigazolása mellett döntött.

Valde teljesítményére nagyon kíváncsiak leszünk, eléggé 50-50 játékos volt legutóbbi csapatában, az OG-ben. SunPayus viszont egyértelműen megérdemelte, hogy előrébb lépjen. A Movistar Riders talán legfontosabb figurája volt ő, egy olyan erős AWP-s, aki az ENCE-kötelékében még inkább kiteljesedhet.

Az ENCE új felállása:

  • Marco "Snappi" Pfeiffer
  • Paweł "dycha" Dycha
  • Pavle "maden" Bošković
  • Alvaro "SunPayus" Garcia
  • Valdemar "valde" Vangså
  • Eetu "sAw" Saha (edző)

Az új csapat első versenye az ESL Pro League 16. szezonja lesz, amit teljes egészében élőben követhettek majd augusztus 31-től az Esport1TV kínálatában. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!