Bondik szerint s1mple szeretné sdy-t a NAVI-ban tartani

Bondik szerint s1mple szeretné sdy-t a NAVI-ban tartani

Hamarosan hatodik embert hoz a NAVI a felállásába, ez pedig sokak szerint sdy kirúgását hozhatja magával.

A BLAST Premier őszi döntője során többször is láthattuk, hogy s1mple-t frusztrálják sdy és a csapata hibái. Az újabb negyeddöntős zakó a NAVI-tól váratlan fordulat volt. Azonban már a torna alatt is arra készültek, hogy hamarosan hatodik embert hoznak a felállásba: B1ad3 tervei szerint az akadémista nipl ugyanis felváltva játszhat sdy-jal a BLAST Premier World Finalön. Ez pedig azonnal spekulációhoz vezetett, hiszen másfél évvel ezelőtt flamie is így veszítette el helyét a kezdőben b1ttel szemben.

A NAVI felállása körüli helyzetet többen is kommentálták már a CIS-régióból. A csapat korábbi edzője, Kane szerint s1mple-nek nem voltak hasonló kirohanásai, amikor évekkel ezelőtt együtt dolgoztak, akkorra már megtanulta kezelni az érzéseit a szerveren. Az, hogy most meccs közben láthatjuk a frusztrációját, annyit jelent Kane szerint, hogy sdy-t nem fogadta be a csapat és annál jobb lesz nekik, minél hamarabb kirúgják. Ezzel szemben DeadFox egykori csapattársa, az ukrán bondik szerint épp az ellenkezője zajlik a NAVI táborában:

„Beszéltem pár emberel. Van egy pletyka, miszerint Sasha [a hírekkel] ellenkezőleg pont, hogy támogatja sdy-t a csapatban. Szerintem Sashának mindig voltak ilyen pillanatai, mint amilyeneket a közvetítésen is láthattunk. Volt ebben bármi újdonság? A FlipSid3-ban engem, Andryukhát, WorldEditet és markeloffot okolta. A pletyka szerint Sasha éppenhogy védi Vityát [sdy-t]. Nem tulajdonítanék nagy jelentőséget ezeknek a kirohanásoknak. Valamilyen természetellenes dologként kezeltük ezeket az eseteket. Pedig elég gyakori, ezért is kell egy szinten kezelni [a jelentősségét]. Mindenki azt hiszi, hogy sdy-t kirúgják holnap. [...] Nem szeretnék senki nevében beszélni, de szerintem mindenki látta [s1mple elégedetlenségét] és valami rendkívülinek hitték. Szerintem semmi ilyesmiről nincs szó.”

Borítókép: HLTV/theMAKKU
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!