6 fős csapattal készül a NAVI az év utolsó versenyére

6 fős csapattal készül a NAVI az év utolsó versenyére

B1ad3 elárulta, hogy egy akadémistájuk is játszani fog velük a BLAST Premier World Finalön Abu-Dzabiban.

„Néhány pályán” nipl, a NAVI Junior játékosa is játszani fog a felnőtt csapat kezdőjében a BLAST Premier World Finalön – árulta el B1ad3 egy HLTV-nek adott interjúban. Eközben arról dönt a szervezet, hogy 2023-ban milyen felállással folytassák. A jelek pedig egyértelműen arra utalnak, hogy sdy karrierje a NAVInál sokkal rövidebb lehet, mint azt az ukrán játékos szeretné.

A NAVI edzője szerint több esélyt akarnak adni sdy-nak, de Abu-Dzabi után fog eldőlni, milyen irányba is mennek pontosan. Ennek megértésében segíthet, ha a 2021 elején látott flamie–b1t-dinamikához hasonlóan használják sdy-t és nipl-t az év utolsó versenyén. Így különösebb kockázat nélkül dönthetnek arról, hogy kettejük közül lesz valaki a megoldás, vagy inkább kifelé kell tekintsenek, például HObbitra a Cloud9-ból.

„Ha belegondolsz, a Majorökön nem tudod ezt megcsinálni, de utána igen. Nagyon érdekes, hogy minden Major után lehetőséget és tapasztalatot adhatsz egy akadémistának, megnézheted hogyan teljesít, kisérletezhetsz. Ez egy verseny a játékosoknak, hogy bizonyítsanak és megmutassák, ki a jobb, szerintem ez normális, természetes. [...] Akarunk adni néhány pályát nipl-nek, hogy megmutassa mire képes.” – mondta B1ad3.

A terv szerint olyan pályákon szeretnék nipl-t használni, ahol kisebb a tét. Mivel a BLAST Premier World Final összes meccse Bo3, könnyen megtehetik, hogy az első két pálya egyikén becserélik nipl-t. Ha esetleg mindhárom pályára szükség van, akkor még mindig lesz lehetőségük sdy-t visszacserélni, hogy lezárják a szériát az ismert és összeszokott ötössel. Ez azért is érdekes lehet, mert nipl alighanem azokon a pályákon fog játszani, ahol a legkevésbé érzi jól magát a NAVI az adott ellenfél ellen.

KÖZVETÍTÉS, MENETREND

Kövesd élőben a BLAST Premier őszi döntőjét magyar nyelven az Esport1TV Twitch csatornáján vagy az Esport1.hu beépített pontgyűjtő felületén az alábbi menetrend szerint:

November 23. – szerda
10:00 - FaZe vs OG
13:00 - Heroic vs NIP
16:00 - NAVI vs Fluxo
19:00 - Liquid vs G2

November 24. - csütörtök
10:00 - A csoport kiesési meccs
13:00 - A csoport továbbjutási meccs
16:00 - B csoport kiesési meccs
19:00 - B csoport továbbjutási meccs

November 25. - péntek
14:30 - Negyeddöntő #1
19:30 - Negyeddöntő #2

November 26. - szombat
14:30 - Elődöntő #1
19:30 - Elődöntő #2

November 27. - vasárnap
16:00 - Showmatch
17:30 - Döntő

Borítókép: HLTV/brcho
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!