Riport: Új csapattal térhet vissza coolio

Riport: Új csapattal térhet vissza coolio

A korábbi Illés Akadémia Spirit magjával dolgozhat együtt az ONYX egykori irányítója.

Megszületett egy új magyar felállás, amelyben az ONYX, az Illés Akadémia Spirit és a Lenovo Legion Honvéd egykori játékosai fognak szerepelni. A hírről először a Hungarian CSGO Leaks számolt be Twitteren, hozzátéve, hogy „fizetésért fognak játszani a következő időszakban”. Mi annyival egészítenénk ki ezt, hogy tudomásunk szerint van érdeklődés irántuk, de egyelőre még nincs org mögöttük. Tehát a következő időszakos utalás inkább szólhat annak, hogy várhatóan le fogja igazolni őket valaki. Ami nem is annyira meglepő, hiszen elég jól fest a névsor!

A csapatot az a coolio irányíthatja, aki tavaly az ONYXot is sikerre vitte a hazai versenyeken, például a TippmixPro CS:GO Mastersen és a K&H MNEB CS:GO Kupán. Igaz, nemzetközileg nem sikerült elérni a nagy ambíciókat a csapattal, de egy Y-Games PRO Series 4. hely mégiscsak összejött. Továbbá az sem rossz ajánlólevél, hogy az ő szárnyai alól került ki az a sl3nd is, aki torzsi nyomdokaiba lépve szintén a MOUZ NXT AWP-se lett.

A nagy zöldet ebben a pletykált új csapatban egy valamelyest tapasztaltabb játékos, flasi veheti majd a kezébe. Ő tavaly az Illés Akadémia Spiritben játszott makszival és strong3rrel egyetemben – ők szintén tagjai lehetnek ennek az új felállásnak. A sort Memeske zárja, aki 2022 jelentős részét a Lenovo Legion Honvédban töltötte.

Borítókép: HLTV/brcho
OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!