Az ONYX lett a K&H MNEB CS:GO Kupa bajnoka!

Az ONYX lett a K&H MNEB CS:GO Kupa bajnoka!

Nem tudta győzelemre váltani pályaelőnyét a Békéscsabai E-sport Egyesület az ONYX elleni fináléban.

Tegnap este egy Bo5 döntővel ért véget a K&H MNEB CS:GO Kupa, ahol az ONYX 3-1-re nyert a Békéscsabai E-sport Egyesület ellen, ezzel behúzva a 700 ezer forintos fődíjat. A BEE így a kevésbé csillogó ezüstéremmel és 350 ezer forinttal kellett beérje, a nyílt selejtezőkről érkező MIX pedig bronzérmes lett, ami 150 ezer forintot ér. Inenn is gratulálunk mindannyiuknak!

A döntő Vertigon indult, ahol a T-oldalon 12:3-as előnyt hoztak össze coolioék, innen pedig nem volt messze a széria egyenlítése, ami 16:6-nál következett be. Ancientön folytatódott a viadal, ahol CT-ként kellemes, 10:5-ös vezetéssel válthattak térfelet az ONYX játékosai. Vertigoval ellentétben a BEE itt visszajött a meccsbe és 15:15-nél hosszabbításra vitték a pályát!

Az OT azonban az ONYXnak kedvezett, akik 19:16-nál átvették a széria feletti vezetést. Overpasshoz érve már sejteni lehetett, hogy az ONYX léphet a dobogó legfelső fokára, hiszen ez a pálya jó ideje az egyik fellegváruknak számít. Nem okoztak csalódást: a T-oldalon 12 kört tettek zsebre a BEE 3 körével szemben, majd a pisztolykörös győzelemnek köszönhetően 3 körön belül befejezték a szériát és ezzel megnyerték a tornát.

A K&H MNEB CS:GO Kupa helyezettjei

1. ONYX
2. Békéscsabai E-sport Egyesület
3. MIX

4. Budapest Five
5-6. Lenovo Legion Honvéd és bullpeek-
7-8. Illés Spirit Akadémia és Carokann

A K&H MNEB kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!