CS:GO: Oszlik a magyar felállású ONYX

CS:GO: Oszlik a magyar felállású ONYX

Rengeteget szurkoltunk idén az ONYX-nak, de úgy tűnik nincs tovább a csapat számára.

2022 januárja több szempontból is izgalmas volt a magyar CS:GO-rajongók számára. Egyrészt torzsit előléptették a nagy csapatba, MOUZ-os mezt kapott, azóta pedig történelmet írt és minden idők legsikeresebb magyar CS:GO-játékosa lett. Másrészt pedig ott volt az ONYX, a 2021-es V4 Future Sports Festivalt is megjárt ONYX, akik magyar felállást igazoltak.

Az akkori csapatot coolio, bodito, kamion, sl3nd és msN alkotta, egy igazi magyar szupercsapat, ami vegyítette a veteránok tapasztalatát a fiatalok lendületével és merészségével. Sajnos úgy tűnik, hogy a srácok története a végéhez ért. Bár az ONYX még nem szólalt meg, coolioék egyesével jelentették be Twitteren, hogy az ONYX színeiben töltött idejük a végéhez ért, köszönik a lehetőséget és az élményeket, majd elköszöntek a csapattól.

Rendkívül hosszú és zsúfolt év áll mögöttük. Számtalan hazai és nemzetközi versenyen is részt vettek, legnagyobb eredmények között pedig olyan tornákat találunk, mint a TippmixPro CS:GO Masters 2022, ahol elsők lettek, vagy a Y-Games PRO Series 2022, ahol a 4. helyet sikerült megszerezniük.

Egyelőre nem tudjuk, hogy mit hoz a jövő a srácoknak, bízzunk benne, hogy hamarosan új csapatnál folytatják karrierjüket, akár közösen, akár külön-külön utakon járva.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!