Szívfacsaró hosszabbításos vereséggel úszott el az ONYX 3. helye

Szívfacsaró hosszabbításos vereséggel úszott el az ONYX 3. helye

Az ONYX ezzel a negyedik helyen végzett a Y-Games PRO Seriesen.

A Dynamo Eclot elleni elődöntős vereség után a Y-Games PRO Series bronzmeccsén is éppencsak, de elbukott az ONYX. A 2-1-re végződő mérkőzésen két pályán is túlóráztak a csapatok, ám Vertigon a magyarok igyekezete ellenére is az AGO jött ki győztesen az extra időből.

A bronzmeccsen a csapatok Mirage-t, Ancientöt és Vertigot választották. Az első pályán a jó kezdésnek örülhettek a magyarok, ám a második fegyveres körben megérkeztek a lengyelek is a meccsbe, akik ettől kezdve zsinórban tíz CT-körrel dominálták a félidőt. A fordulás után azonban az ONYX megmutatta, ők is tudnak ilyet, sőt, még jobbat is! Így 15:5-ös hátrányból kapaszkodtak vissza egészen a hosszabbításig, amit aztán megnyertek 19:16-ra. Bár nem lett volna meglepő, az AGO kicsit sem tört össze a számukra katasztrofális első pálya alatt és megmutatták, miért választották Ancientöt, ugyanis visszatértek a szériába egy újfent szoros, 16:13-ra végződő pályán.

Vertigo következett hát, a mindent eldöntő pálya. Ismételten az AGO talált hamarabb magára, de az ONYX védelme már a harmadik körben visszavágott. Az erő azonban 3:2-nél kimerült a védelemből, a lengyelek kettesével, hármasával gyűjtötték a köröket innentől, míg a magyarok csak néha-néha tudták menekülésre késztetni őket. A térfélcsere után az ONYX kezébe került a kezdeményezés, ezt kihasználva a 6:9-es állást gyorsan előnyükre fordították. Az ONYX szépen haladt a cél felé, ám 12:14-ről 15:14-re fordított az AGO az utolsó körökben, hirtelen az üldözöttből üldöző lett és végül újabb hosszabbítás következett a magyarok bánatára. Sajnos a lengyelek bizonyultak itt erősebbnek, négyből négy kört elhozva 19:15-cel 2-1-re megnyerték a bronzmeccset.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!