Nem jött össze a döntő, bronzmeccsen szépíthet az ONYX

Nem jött össze a döntő, bronzmeccsen szépíthet az ONYX

A héten véget ér a Y-Games PRO Series, ahol az ONYX csapata képviseli Magyarországot, immáron a bronzmeccsen.

Az ONYX szoros meccsen kapott ki 2-1-re a Dynamo Eclot csapatától a Y-Games PRO Series tegnap esti elődöntőjén. A másik ágon a BIG Academy legyőzte az AGO-t 2-1-re, ezzel a németek lettek a másik döntős csapat a hónapok óta zajló online tornán.

Az ONYX–Dynamo Eclot találkozón Overpasst, Infernot és Mirage-t választották a felek. Overpasson a T-oldalon induló magyarok kezdtek erősebben, a félidő végére ígéretes 6:9 szerepelt az eredményjelzőn, amire magabiztosan építkeztek a második félidőben a 16:13-as győzelemhez. Infernon folytatták a jó játékot coolio és társai. Az első félidőben a magyar védelem számtalanszor visszafoglalásra kényszerült, de ezekből 10:5-ös előnnyel kerültek ki, így jó esélyekkel vethették bele magukat a támadásba. Azonban az Eclot CT-oldala áttörthetetlennek bizonyult, ezért 16:11-re fordították a pályát.

Végül Mirage-on dőlt el a meccs, ahol az ONYX ismét kényelmesen vezetett a játék nagyrészében, míg 13:7 után a csehek vissza nem tértek a meccsbe: hat kört hoztak zsinórban az egyenlítéshez, majd az utolsó körök szoros adok-kapokjából hosszabbítás lett, amelyben csupán egy kört hoztak el a magyarok, így 19:16-os eredménnyel 2-1-re nyert az Eclot. Magyar oldalról sl3nd és Kamion játékát érdemes dícsérni a vereség ellenére is, mindketten messze kiemelkedtek egyénileg a szerveren.

A Y-Games Pro következő fordulója szerdán este 18 órakor érkezik. A bronzmeccsen az ONYX ellenfele az AGO lesz, a tét pedig közel ötezer dollárnyi nyeremény a 3. helyért. Ezt a meccset az esport3tv Twitch-csatornán követhetitek élőben, magyar nyelven. A döntő péntek este lesz a BIG Academy és a Dynamo Eclot között.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



SZERINTED KI NYERI A BRONZMECCSET?

  • 80 %
  • 20 %