CoD: Ezeket tudjuk az MW2 és Warzone 2 Season 3 frissítéséről

CoD: Ezeket tudjuk az MW2 és Warzone 2 Season 3 frissítéséről

Új fegyver, új pálya, új mód?

Nyolc nap múlva, április 12-én érkezik a Call of Duty: Modern Warfare 2 és a Warzone 2 következő nagy frissítése, nemsokára indul a Season 3! Bár a teljes patch notes még odébb van, azért jó pár információt tudunk már, így nézzük át, hogy mik is jönnek az Infinity Ward lövöldéjének következő kontentáradatában!

A Modern Warfare 2 háza táján biztosan kapunk egy új mesterlövész puskát, amely az FJX Imperium névre hallgat. A FaZe Clan egyik tartalomgyártója, Dirty mutatta be az új puskát egy videóban, amely nem véletlenül lehet ismerős a veteránabb Call of Duty rajongóknak: az FJX Imperium ugyanis mind érzésre, mind kinézetre hasonlít az eredeti, 2009-es egyik Modern Warfare egyik legikonikusabb fegyverére, az Interventionre, ami a sniperek és quickscoperek legjobb barátja volt annak idején.

Az új fegyver mellett jön egy új 6v6 pálya is, amelyet szintén Dirty videójában láthattunk: az éjszakai, esős Pelayo's Lighthouse egy nagyon érdekes pályának tűnik, ahol a természeti elemek jócskán beleszólhatnak majd a meccsek menetébe.

Warzone-fronton a két új mód is bekerülhet a játékba: az egyik a várva várt Warzone 2 Ranked, ahol a játékosok az MW2 rangsorolt módjához hasonlóan mutathatják meg, hogy mennyire jók. A másik a szintén sokak által kért Plunder mode, amely a Warzone 1 egyik legnépszerűbb módja volt. Emellett a DMZ is kap valamilyen frissítést, azonban erről a játékmódról van a legkevesebb információnk, csak a nemrég kiszivárgott reputation rendszerben bízhatunk.

Emellett természetesen rengeteg újításra számítunk a nemsokára megjelenő Season 3 frissítésben. Kövessétek az Esport1 felületeit, hisz nálunk mindig megtaláljátok a legizgalmasabb Call of Duty és Warzone híreket!


AZ ELMÚLT HETEKBEN ÚJ MINISOROZATUNK INDULT, AMIBEN A METAVERZUMMAL, AZ NFT-JÁTÉKOKKAL ÉS A BLOCKCHAIN TECHNOLÓGIÁVAL FOGLALKOZUNK, NE MARADJ LE EZEKRŐL SEM!

Kövess Minket!



Gaming - Hatalmas balhé van az Escape from Tarkov körül

Hatalmas népharag közepette menekülnek a játékosok Tarkovból. Viccet félre téve, a fejlesztők maguk ellen haragították szinte a teljes közösségüket ami a lövöldözős-gyűjtögetős szimulátor konkurenciájához hajthatja a játékosokat.