Kiszivároghatott a Call of Duty Modern Warfare 3 megjelenési dátuma

Kiszivároghatott a Call of Duty Modern Warfare 3 megjelenési dátuma

Bejöttek a korábbi sejtések, ennek az Activision biztosan nem örül.

Egyre több információ derül ki a 2023-as Call of Duty címmel kapcsolatban, amelyet a Sledgehammer Games fejleszt. Nem lesznek egyedül hagyva, az elődökhöz hasonlóan számos más Call of Duty stúdió is támogatni fogja őket. Sokáig nem tudtuk, hogy pontosan mi az Activision célja, végül úgy döntöttek, hogy nem szakítják meg a közel 20 éve tartó hagyományt. Így érkezik a Modern Warfare 3, amelyet várhatóan augusztusban lepleznek le hivatalosan. 

Persze csak akkor, ha addigra már nem tudunk mindent, hiszen a bemutató is egy szivárogtatásból derült ki a játék címével együtt, ahogyan már képek is felkerültek az internetre, Most pedig egy szövetségi bírónak köszönhetően kiszivárgott a megjelenési dátuma. Ez mégis hogyan fordulhatott elő? Csütörtökön Jacqueline Scott Corley szövetségi bíró, aki az FTC kontra Microsoft ügyet felügyeli, elárulta, hogy az idei CoD-cím várhatóan idén novemberben jelenik meg.

Ezeket olvastad már?

Ebben egyébként sok újdonság nincs, ugyanis már ezt is elárulták korábban természetesen, de most egy hivatalos helyről érkezett ehhez egy megerősítés. Ami olyan erős volt, hogy még a Call of Duty hivatalos Twitter-fiókját is arra késztette, hogy homályosan kommentálja ezt.

Ráadásul korábban nem csak a hónap derült ki, hanem a nap is, a hírek szerint november 10-én jelenik majd meg a program. Ezekről a dátumokról tudunk jelenleg a Call of Duty Modern Warfare 3 kapcsán:

  • Első béta hétvége (PS4/PS5) - 2023. október 6. - 2023. október 10.
  • Második béta hétvége  (PS4/PS5/Xbox One/Xbox Series X|S/PC) - 2023. október 12. - 2023. október 16.
  • Kampány korai hozzáférés (PS4/PS5/Xbox One/Xbox Series X|S/PC) - 2023. november 2.
  • Teljes kiadás (PS4/PS5/Xbox One/Xbox Series X|S/PC) - 2023. november 10.
  • Az 1. szezon indulása / Új Warzone-térkép - 2023. december 5.

Emellett az is kiderült már, hogy Las Almas, a Modern Warfare 2 kampányban található pálya lesz a Modern Warfare 3 teljes értékű Battle Royale pályája. A térkép várhatóan az 1. szezonban fog megjelenni, valamint visszatérnek a zombik és még a Warzone 2.0-hoz is érkezik egy új pálya rögtön az első szezon során.

Kövess Minket!



Gamer szótár