Call of Duty: Idén a zombik is visszatérhetnek!

Call of Duty: Idén a zombik is visszatérhetnek!

Kezeket fel, akinek hiányoznak a zombik a Modern Warfare 2-ből!

Az első beszámolók szerint 2023-ban nem lett volna új Call of Duty, inkább a már piacon lévő Modern Warfare 2 kapott volna egy akkora frissítést, ami csaknem felért volna egy új játékkal. Számomra ez a megoldás roppant szimpatikus volt, ám az utóbbi hetekben mégis inkább arról hallani, hogy bizony lesz új CoD, idén is kapunk egy teljesen új részt.

A legfrissebb pletykák szerint az új részben az MW2 egyik elmaradt módja is visszatérhet!

Persze, hogy a zombikról van szó! A tavalyi Modern Warfare 2-ből sajnos kimaradtak a zombik, de kötve hisszük, hogy a fejlesztők teljesen búcsút intenének a közkedvelt játékmódnak. Egyes szivárgások szerint már idén visszatérhetnek a zombik, ezt állítják olyan források, akik már ismerik a playtest alatt álló 2023-as Call of Dutyt. Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy több, mint valószínű, hogy egyszerre már a 2024-es Call of Duty tesztelése is zajlik és más források alapján a zombies játékmód a 2024-es felvonásban térhet majd vissza, akkor viszont egyfajta rebootként, megújul tartalommal és játékmenettel.

Bármelyik félnek is legyen igaza, úgy tűnik egyre közelebb vagyunk egy új zombies játékmódhoz. Az igazat megvallva, nekem jobban tetszik a 2024-re újragondoljuk a játékmód értelmét és rebootolva térnek vissza a zombik elképzelés, de akkor sem fogok megharagudni a fejlesztőkre, ha már idén lesznek zombik az új CoD-ban!


AZ ELMÚLT HETEKBEN ÚJ MINISOROZATUNK INDULT, AMIBEN A METAVERZUMMAL, AZ NFT-JÁTÉKOKKAL ÉS A BLOCKCHAIN TECHNOLÓGIÁVAL FOGLALKOZUNK, NE MARADJ LE EZEKRŐL SEM!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!