Kiszivárogtak a Call of Duty 2023-as tervei

Kiszivárogtak a Call of Duty 2023-as tervei

Jelenleg a második szezon fut, de még négy vár ránk idén.

Néhány órával ezelőtt olyan hírek jelentek meg az interneten, amelyek szerint decemberben az Activisionnél adatszivárgás történt, ami során érzékeny dokumentumok kerültek napvilágra, köztük egy állítólagos ütemterv. Ennek segítségével láthatjuk a teljes 2023-as tervezetet a Call of Duty és annak szezonjai kapcsán.

Ugyanis ezekben a dokumentumokban egy naptárat fedeztek fel, amely az előttünk álló év szezonstruktúrájának dátumait mutatta, valamint részletezte egy ismeretlen, egyszerűen csak „Jupiter” névre keresztelt projekt dátumait is. Nem tudni, hogy pontosan mi is ez, de a várakozások szerint a 2023-ban érkező prémium kiadásról van szó. Ez tartja jelenleg lázban a CoD világát, ugyanis sokáig úgy tűnt, megtörik a közel 20 éves hagyomány és nem kapunk önálló Call of Duty-címet idén, ám néhány napja kiderült, hogy mégis készülőben van.

Azonban fontos hangsúlyozni, ezek az információk nem lettek hivatalosan megerősítve, szóval ne vegyétek készpénznek. A kiszivárgott dokumentumokban látszólag az előttünk álló év teljes menetrendje nyilvánosságra került. Jelenleg a második szezonban vagyunk, lássuk, mikor számíthatunk a továbbiakra.

  • 3. szezon: március 15. - május 15.
  • 4. szezon: május 15. - július 16.
  • 5. szezon: július 17. - szeptember 14.
  • 6. szezon: szeptember 15. - november 8.

Minden szezonra terveztek szezonközi frissítéseket is, a már megismert működési modellnek megfelelően. Azonban már maga az ütemterv is elég volt ahhoz, hogy felfedjük, egy halom Call of Duty tartalom érkezik 2023-ban:

  • Hét "Core Maps", amelyek közül néhány valószínűleg régebbi pályák újraértelmezését tartalmazza majd.
  • 'Haunting of Saba' esemény Halloween alkalmából.
  • Minden szezonban egy 'Licensed' operator, ami együttműködést vagy crossover-t jelent.
  • Több Gunfight, Spec Ops küldetés, Raid és Tier 1 esemény a harmadik szezontól kezdve.
  • Egy 'Small Map' érkezik a 4. szezonnal, ami a Shipmenthez hasonló élményt nyújt majd.
  • Legalább további 240 csomag (70 szezononként).

Ezen kívül persze kaptunk dátumokat a 'Jupiter' projekttel kapcsolatban is, ami a Call of Duty franchise következő címe lehet. A Twitteren kiszivárgott képeken látható, hogy van egy időszak a 'Jupiter GL4' (április 7. - 28.), a 'Jupiter Alpha' (május 26. - június 2.) és a 'Jupiter GL5' (június 9. - 30.) számára. Lehetséges, hogy ezek fejlesztési ciklusok, sprint ciklusok, megjelenési ablakok vagy valami hasonló, ami egy játék gyártása során előfordulhat, de jelenleg sajnos nincs további biztos információ róluk. Míg azt tudjuk, hogy mi az Alpha, az nem világos, hogy a GL szakaszok mire utalnak. Azt is érdemes leszögezni, hogy mivel ez a betörés december 4-én történt, az ütemtervben szereplő információk változhattak és jó eséllyel módosultak is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!