18 éves sorozat szakadhat meg, ha 2023-ban nem jön új Call of Duty

18 éves sorozat szakadhat meg, ha 2023-ban nem jön új Call of Duty

Az biztos, hogy nem maradunk CoD-tartalom nélkül jövőre sem.

A közösség már megszokhatta, hogy 2004 óta minden évben érkezik új Call of Duty-játék. Idén ez a Modern Warfare 2, ami október 28-án jelenik meg és a Warzone 2 lesz, amely még nem kapott megjelenési dátumot. Azonban lehet, hogy ez a sorozat megszakad jövőre. Az Activision közzétette pénzügyi jelentését, amelyben mind a Modern Warfare 2, mind a Warzone 2 nagy sikerét jósolja. Ezen felül elmondta, hogy jövőre sem maradunk tartalom nélkül.

A februári jelentések azt állították, hogy az Activision hivatalosan is elhalasztotta a 2023-as Call of Duty-játék megjelenését, arra hivatkozva, hogy a 2021-es Vanguard a várakozásokon alul teljesített, ráadásul a fejlesztő Treyarch erőforrásai is korlátozottak, ugyanis besegít egy közelgő free-to-play játék fejlesztésébe.

„Nagy várakozás övezi a Call of Duty: Modern Warfare 2-t, amely a tervek szerint október 28-án jelenik meg konzolra és PC-re" - áll a vállalat közleményében, amelyben azt is megemlítik, hogy folytatják a 2023-ra és azon túlra tervezett új prémium tartalmak fejlesztését is. De azt egyelőre nem tudni, hogy ezek milyen tartalmat jelentenek pontosan. Takarhat új játékmódokat a Warzone-hoz, a Modern Warfare 2 DLC-jét, vagy egyszerűen csak további fegyvereket, skineket és egyéb frissített tartalmakat a bővülő CoD-univerzumban. A „prémium" szócska azonban azt sugallja, hogy bármit is tervez az Activision, az nem lesz ingyenes. Szélsőséges esetben még az sem elképzelhetetlen, hogy a téli tervekkel ellentétben mégis érkezik új játék 2023-ban is. Reméljük hamarosan többet is elárulnak a terveikről, de nem kizárt, hogy erre majd csak az év végén, az idén érkező játékok megjelenése után kerül sor.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Melyiket várod inkább?

  • 20 %
  • 0 %
  • 80 %