A vártnál hamarabb kipróbálhatjuk a Modern Warfare 2 kampányát

A vártnál hamarabb kipróbálhatjuk a Modern Warfare 2 kampányát

Egy szivárogtató szerint korai elérést kapunk a játék kampányához.

A júniusi Summer Game Fest óta nem érkezett hivatalos Call of Duty:Modern Warfare 2-hír. Akkor megtudtuk, hogy a játék október 28-án fog érkezni. Egy bennfentes, Tom Henderson ugyanakkor elárulta, hogy az MW2 többjátékos részének leleplezését szeptemberre tűzték ki, még a hivatalos bétaverzió előtt. Ennek ellenére már szivárogtak ki infók a multiplayer módról is. Rengeteg érdekes eszköz áll majd a rendelkezésünkresünkre, hogy hatékonyabban vegyük fel a harcot az ellenséggel. 

Most azonban úgy tűnik, hogy lehetőség nyílik a játék kampányát még ennél is hamarabb kipróbálni egy korai hozzáférésnek köszönhetően. A Call of Duty leaker, Reality szivárogtatott ki olyan infókat, amelyek erre utalnak.

A 2019-es Modern Warfare esetében már láttunk arra példát, hogy lehetővé tette a játékosok számára, hogy a kampányt korábban kipróbálják. Azt már tudjuk, hogy az MW2 kampánya három évvel a Modern Warfare 2019-es eseményei után veszi fel a fonalat. Îgy tehát nem lenne meglepő, ha igaznak bizonyulnának a pletykák. 

Azonban erről egyelőre semmiféle hivatalos megerősítés nem érkezett, így pusztán spekuláció, de reméljük hamarosan az Activision is többet elárul a kampányról, valamint az esetleges early accessről. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Várod már a Modern Warfare 2 kampányait?

  • 80 %
  • 20 %