Az R6S ihlethette meg az új CoD:MW2 fejlesztőit

Az R6S ihlethette meg az új CoD:MW2 fejlesztőit

Izgalmas kütyük állhatnak majd a rendelkezésünkre a többjátékos módban.

Ugyan még néhány hónapot várnunk kell a hivatalos megjelenésig néhány újabb spekuláció látott napvilágot a felújított Modern Warfare 2-vel kapcsolatban, amely Steamen is elérhető lesz majd.

Egy angol szivárogtató már korábban is közölt híreket a játékkal kapcsolatban, bemutatva az újdonságokat, ám letiltották a fotókat, így a képek nagy része már nem elérhető. Ez azonban nem tartotta vissza attól, hogy újabb leakeket hozzon, azzal kapcsolatban, hogy mire számíthatunk a megjelenéskor.

Több érdekes kütyü, fegyver és felszerelés bekerülhet a játékba, amelyek közül néhány már ismerős lehet más címekből.

Ilyen lehet egy taktikai kamera, amelyet a falra tudunk szerelni, és élőben követni a képet, amit ad. Ezzel kulcsfontosságú területeket figyelhetsz meg könnyen úgy, hogy fizikailag nem kell odanézned.

De kapunk felfújható decoyt, amivel elterelhetjük az ellenség figyelmét, egy stimpistolnak nevezett eszközt, amely egy olyan kézifegyver, amivel távolról éleszthetsz fel szövetségeseket, valamint egy battle rage nevű maszkot, amely spekulációk szerint egy oxigénpalackot is tartalmaz, amely egyfajta buffként szolgál. Gyorsabb életerő-regenerációt és hosszabb sprintet tesz lehetővé. De egy hordozható radar és egy hangfátyol is a repertoárunkba kerül.

Ezen hírek közül egyiket sem erősítette meg hivatalosan a fejlesztő, így nem biztos, hogy részei lesznek a végső játéknak. Azonban izgalmasnak tűnik, és lehetőségek széles tárháza válna elérhetővé, reméljük minél több eszközzel októberben valóban találkozunk majd.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Várod a Modern Warfare 2 megjelenését?

  • 75 %
  • 25 %