Hivatalosan is bemutatkozott a Call of Duty: Modern Warfare 2

Az Infinity Ward gondozásában készülő játék október 28-án jelenik meg. 

2019-ben a Call of Duty franchise 19-re húzott lapot azzal, hogy a széria következő darabjának a Modern Warfare remake-jét nevezte meg. Szerencsére a játék jól sikerült és nem csak vissza tudta hozni a régi CoD hangulatot, de megújult történetével és játékmechanikáival a legtöbb rajongó tetszését elnyerte, így borítékolható volt a folytatás. Idén februárban már felröppent a hír, hogy a legendás Infinity Ward dolgozik a projekten, az elmúlt néhány hétben pedig elkezdtek özönleni az információk és a kedvcsinálók. 

A minap egyébként hivatalosan is bemutatkozott a Modern Warfare 2 (remake) és a fejlesztők végre valahára közzétettek egy rendkívül pörgős előzetest is, melyben a történet középpontjában álló Task Force 141-et követhetjük nyomon. Ahogy már korábban kiderült, a játékban feltűnik Price, Gaz, Soap, illetve Ghost karaktere is, akik a story szerint megpróbálják megállítani az Egyesült Államok biztonságát fenyegető tényezőket. Ez alapján a mexikói kartelles pletyka valótlannak bizonyult, bár lehet, hogy a Warzone 2-ben helyet kapnak majd a dél-amerikai rosszfiúk. 

Érdekesség, hogy a játék egy teljesen új motorra épül, amit a széria fejlesztő triumvirátusa, az Infinity Ward, a Treyarch és a Sledgehammer Games közösen hozott össze, hogy a folytatások is egységes mechanikával és külsővel rendelkezzenek. A Modern Warfare 2 előreláthatólag október 28-án jelenik meg a Battle.net kliensben, ráadásul elérhető lesz Steamen, továbbá PS4, PS5, Xbox One és Xbox Series X konzolokon is. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!