Szétszedték a Nothing phone (1)-t, nem túl biztató amit a hátlap alatt találtak

Szétszedték a Nothing phone (1)-t, nem túl biztató amit a hátlap alatt találtak

Neked mennyi a maximum, amit hajlandó vagy kifizetni egy mobilért?

Kevés középkategóriás mobil van a piacon, ami valaha akkora figyelmet kapott, mint a Nothing Phone (1). Carl Pei, a OnePlus társalapítójának új cége áll a készülék mögött, ez lesz az első telefonjuk, amivel a középső szegmenst, a minőségi alapanyagokból építkező, egy-két prémium funkcióval már ellátott, de az árát tekintve még bőven az 1000 eurós határ alatti kategóriát célozták meg.

A piac azonban telített, valamivel ki kell emelkedniük, így született meg az átlátszó hátlap ötlete, ami valójában nem is átlátszó, hiszen nem látunk bele a telefon mélyébe, pusztán egy érdekes, egyedi dizájnt kapott, aminek van némi funkcionalitása is.

A hátlapi LED-csík ugyanis nem csak menő és szép, de hozzáhangolhatjuk a hívásainkhoz, a csengőhangunkhoz és a telefon töltöttségét is képes jelezni.

Adja magát a kérdés, hogy mégis mennyire minőségi a mobil és persze, hogy az extra funkciókkal ellátott hátlap, mennyire változtatja meg a készülék jellemzőit, például annak szerelhetőségét, tartósságát. YouTube-on máris darabokra bontották a telefont, az eredmény pedig nem túl fényes. 10-ből mindössze 3 pontra értékelték, fontos azonban megjegyezni, hogy ez kifejezetten a készülék szerelhetőségére vonatkozik.

Ha kíváncsiak vagytok a készülék átfogó bemutatására, a Tech2 csatorna máris elkészült tesztjével.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked mennyi a maximum, amit hajlandó vagy kifizetni egy mobilért?

  • 20 %
  • 40 %
  • 40 %
  • 0 %