CoD: Az 5 legjobb Assault Rifle Multiplayerre és Warzone-ra!

CoD: Az 5 legjobb Assault Rifle Multiplayerre és Warzone-ra!

Bár párat Rankeden nem tudunk használni, ezek a Modern Warfare 2 legjobb Assault Rifle-jei!

A Call of Duty játékokban az egyik, ha nem a legnépszerűbb fegyverosztály mindig is az Assault Rifle volt. Ebben a kategóriában olyan ikonikus puskákkal találkozhatunk, mint a SCAR-L, az M4 vagy az AK-47, amelyek több játékban a legkedveltebb választások közé tartoznak. A Call of Duty: Modern Warfare 2 sem szűkölködik a gépkarabélyokban, de melyik puskát érdemes választani, ha a legtöbb fraget szeretnénk gyűjteni?

5. M13B

A Sig Sauer MW2-es megfelelője fért be az ötödik helyre, mint az az AR, ami bár nem a legerősebb, még bőven megéri választani. A Call of Duty: Modern Warfare 2 Season 1 frissítésben bekerült puska igyekszik eltörölni a határokat az SMG-k és az Assault Rifle-ök között, ami annyit jelent, hogy az M13B akár a géppisztolyokkal is képes felvenni a küzdelmet középtávon a magas tűzrátájának köszöhetően, azonban az AR-okkal szemben is megállja a helyét a megfelelő loadouttal.

4. Chimera

Egy újabb DLC-fegyver, a Season 1 Reloaded frissítéssel bekerülő Chimera a következő puskánk a listán. A Honey Badger átnevezett testvére egészen hasonlít az ötödik helyezett puskához abban, hogy kényünk-kedvünkre alakíthatjuk közelharci és távolharci fegyver között, attól függően, hogy milyen tartozékokat szerelünk rá a Gunsmith-nél. Bár sajnos a Chimeránál is elmondható, hogy inkább CQB-ben jeleskedik, így vannak olyan AR-ok, amelyek jobban ellátják a Slayer-szerep feladatát, nem szabad elmenni a Chimera mellett, amit hasonlóan az M13B-hez, Rankeden is használhattok!

3. Kastov 762

Az első Restricted listást AR, az AK-47-et megtestesítő Kastov 762 vitte haza a bronzérmet az MW2 Season 2 Reloaded patch legjobb gépkarabélyai közül. Annak ellenére, hogy a klasszikus Kalasnyikovot akarja ábrázolni, meglepően jó a recoil controlja, valamint a játék egyik legmagasabb sebzésével rendelkezik. Cserébe alaphelyzetben elég alacsony a tűzrátája, így bár kevés lövéssel, de találni kell, ha szeretnénk teríteni az ellenfeleinket. Ezen persze attachmentekkel lehet javítani, azonban nem feltétlen érdemes, ugyanis egy jó loadouttal igazi ágyút csinálhatunk a Kastov 762-ből.

2. TAQ-56

A CDL és a Ranked királya, a TAQ-56 az egyik legjobb választás a Modern Warfare 2-ben. Leánykori nevén SCAR-L, az Assault Rifle mindenre képes, amit ettől a fegyverosztálytól elvárnánk: viszonylag magas fire rate-tel és sebzéssel rendelkezik, jó a recoil controlja valamint a bullet velocityja, így távolról tudunk sebzést osztani vele. Bár több szempontján is lehet javítani a megfelelő loadouttal, a TAQ-56 az első olyan fegyver a listán, amelynek alap formájával is a scoreboard csúcsára juthatunk!

1. ISO Hemlock

Az MW2 Season 2-es frissítésével viszont bekerült egy fegyver, ami rögtön letaszította a TAQ-56-et a trónról: az ISO Hemlock, ami olyan erősnek bizonyult, hogy azonnal a Restricted listára került, így sem Rankeden, sem a CDL-ben nem játszható. Ez annak köszönhető, hogy gyakorlatilag nem rúg vissza a fegyver, nagyon gyorsan lő, magas sebzéssel rendelkezik, így ha valaki jól céloz, akkor gyakorlatilag megállíthatatlan lesz a fegyverrel – és az attachmentekről még nem is beszéltünk.

Bár ezek közül a puskák közül nem mindegyik használható Rankeden, nem csak a ladderen való feljutásért éri meg játszani a Call of Duty: Modern Warfare 2-t!


AZ ELMÚLT HETEKBEN ÚJ MINISOROZATUNK INDULT, AMIBEN A METAVERZUMMAL, AZ NFT-JÁTÉKOKKAL ÉS A BLOCKCHAIN TECHNOLÓGIÁVAL FOGLALKOZUNK, NE MARADJ LE EZEKRŐL SEM!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



Nektek melyik a kedvenc Assault Rifle-ötök?