A legjobb ISO Hemlock loadout az MW2-ben!

Nemrég került a játékba, azonban már most rengeteg játékos kedvence az ISO Hemlock!

A Call of Dutyba rendszeresen kerülnek be új fegyverek, ez pedig a Season 2 elrajtolásával sem volt máshogy. A rengeteg Assault Rifle változtatás mellett egy új gépkarabély is került az Infinity Ward lövöldéjébe, az ISO Hemlock pedig olyan jól sikerült, hogy pár nap alatt felkerült a restricted listára, így nem is lehet használni a február 13-án bekerült Ranked módban.

Ettől függetlenül egy ütőképes puskáról beszélünk, amelyből a megfelelő loadouttal még többet lehet kihozni, így nem is csoda, hogy a fejlesztők kivették a rangsorolt meccsekből. Ahogy a többi AR-nál, itt is a minél nagyobb kontrollálhatóság és bullet velocity a lényeg, hogy gyakorlatilag lézerfegyverként szedhessük ki az ellenfeleket a pálya egyik végében, míg mi a másik végében csücsülünk.

A legjobb ISO Hemlock loadout

Muzzle: RF Crown 50

Optic: Slimline Pro

Stock: RES-2

Ammo: 5.56 High Velocity

Rear Grip: XTEN Grip

Ezzel az összeállítással az ISO Hemlock közelre és távolra is megállja a helyét. Az RF Crownnak köszönhetően alig rúg vissza a puska, azonban az alapból kevésbé előnyös iron sight miatt érdemes egy attachment slotot Opticra fordítani. A töltények ismét a távolsági harcot erősítik, míg a Rear Grip és a Stock a közelharchoz szükséges statokat dobja meg, mint a sprint-to-fire vagy az ADS.

Próbáljátok ki ti is az ISO Hemlockot, miután az Esport1 ClipRace-en megnyertétek a legjobb klipnek járó díjat, egy Call of Duty: Modern Warfare 2-t!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Nektek melyik a kedvenc Assault Rifle-ötök?