2023 legnépszerűbb nemzetközi World of Tanks streamerei

2023 legnépszerűbb nemzetközi World of Tanks streamerei

Cikkünkben összegyűjtöttük 2023 legnépszerűbb európai World of Tanks streamereit, a megtekintett órák alapján pedig felállítottuk a rangsort is.

A World of Tanks csatornák száma 2023-ban 7.2%-os visszaesést mutatott az előző évhez képest. Az 67 814 World of Tanks streamer 1 587 241 órát közvetített átlagosan 11 011 nézőnek, akik összesen 96 462 795 órán keresztül kötötték le nézőik figyelmét. Nem mellékesen megtekintett órák számában ez 15.1%-os növekedést jelent, ami nemzetközi szinten a Twitch harmincötödik kategóriájához volt elegendő.

5. Mouzakrobat (3 116 608 megtekintett óra)

Mouzakrobat egy német streamer, aki rendszeres tartalommal szórakoztatja követőit. Mindegyik adásába belecsempészi egyedi humorát, így joggal jelenthetjük ki, hogy különleges személyiségével és kiemelkedő játéktudásával vívta ki nézői tiszteletét. Továbbá rendszeresen játszik együtt Mailanddal, a jól ismert és méltán népszerű M&M sorozat keretein belül.

4. WorldofTanks (6 659 683 megtekintett óra)

Bár nem a World of Tanks a legnépszerűbb World of Tanks csatorna, ugyanakkor a hivatalos adásokat figyelemmel kísérve megismerkedhettek a legfrisebb hírekkel, akció közben láthatjátok a legújabb tankokat és a különféle rendezvényekbe is bepillantást nyerhettek. Végül, de nem utolsó sorban a legértékesebb dropokat ezen a csatornán szerezhetitek meg.

3. Dakillzor (7 742 080 megtekintett óra)

Dakillzor az első olyan World of Tanks streamer, aki a hivatalos csatornánál is nagyobb népszerűségnek örvend. Csatornáján kiválóságjel hajszákra, Clan Wars csatákra és különleges eseményekre számíthattok, valamint gyakran teszi tiszteletét a World of Tanks csatornán is, mint hivatalos kommentátor.

2. skill4ltu (10 473 621 megtekintett óra)

Skill4ltu az első olyan World of Tanks streamer listánkon, akit több, mint tíz millió órán keresztül néztek idén. A litván streamert nemcsak kiemelkedő játéktudása teszi népszerűvé, de egyedi személyisége is, amivel bármilyen kiválóságjel hajszát képes feldobni.

1. Quickybaby (15 540 827 megtekintett óra)

Az elmúlt évek legnépszerűbb tartalomgyártója továbbra is Quickybaby, akinek élő adásai továbbra is igencsak sokrétűek, így rengeteg néző figyelmét képes lekötni napról napra a brit streamer. Csatornáján szinte minden tankot bemutat, illetve folyamatosan naprakész tartalommal látja el követőit.

Kíváncsi vagy, hogy kik voltak a legnépszerűbb magyar WoT streamerek az elmúlt években? Vess egy pillantást erre a listára:

Neked ki volt a kedvenc World of Tanks streamered 2023-ban?

Kövess Minket!



Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.