2018 legjobb World of Tanks streamerei!

A legjobb magyar és külföldi World of Tanks streamerek, akiknek élő adásait érdemes követni.

Ebben a cikkben azokat a magyar és külföldi videósokat szedtük össze, akik játéktudásukat, stílusukkal és személyiségükkel a legmeghatározóbb World of Tanks streamerek voltak. Fontos kiemelni, hogy erre a listára csak azok a játékosok kerülhettek fel, akik élőben közvetítenek, tehát a videófeltöltők kimaradtak belőle.

A legjobb nemzetközi streamerek

5. Yzne

Kétségkívül 2018 nagy felfedezettje, aki korábban profi Wargaming League játékosként a legjobbakkal harcolt a több százezer eurós bajnokságokon, de a WoT e-sport januári leállásával streamer vizekre evezett, –és láthatóan be is jött neki.

4. Mailand

Kezdetben angolul közvetített, majd fokozatosan áttért a német nyelvű élő adásokra. Lényegtelen hogy milyen nyelven beszél, mert a német profit akár több, mint ezren is nézik egyidejűleg.

3. SirFoch

Talán még senki karrierjének nem tett olyan jót a Community Contributor programból való kizárás, mint SirFoch-nak. A lett származású streamer mindenféle WG-féle promóció nélkül képes egyszerre akár több, mint ezer játékost a képernyő elé szögezni.

2. skill4ltu

Az egyetlen európai streamer, akinek a Wargaming egy hét próbaidőre egyedi Clan Wars tankokat ad csak azért, hogy a litván játékos rátegye a harmadik kiválóságjelet.

1. Quickybaby

Rendszeres és következetes élő adások, és tény, hogy európai közvetítő továbbra sem tudta megközelíteni QB számait, aki továbbra is egyeduralkodónak számít a World of Tanks streamerek között.

A legjobb magyar WoT streamerek

Röviden kitértünk már a feltörekvő magyar WoT streamerekre egy korábbi cikkünkben, ezért ezúttal már nem szeretnénk ismételni magunkat, hanem a kifejezetten nagy ragadozókat emelnénk ki.

5. Mars1991

Kissé hektikus jelleggel láthattok élő adást nála, de mindegyik streame poénos és tanulságos, emiatt pedig bárki számára bátran ajánljuk.

4. Tiborka

Idén rendkívül belehúzott, ha élő adásokról van szó, és rendszeres közvetítései miatt kétség sem férhet hozzá, hogy a listán a helye.

3. Kajzoo

A magyar profi játékos nem kizárólag a magyar anyanyelvű közösségnek gyárt tartalmat, hiszen JustforlolzFYI-hez hasonlóan ő is angolul közvetít. Kiemelkedő játéktudás, pörgős csaták és hihetetlen sebzések.

2. Daniboy98

Nagyon erősen indított, majd év közben kicsit alábbhagyott a lendület, de a több, mint 20.000 feliratkozó igazolja, hogy a legjobb World of Tanks streamerek egyike, akinek játékát több százan nézik egyidejűleg.

1. Goodbad93

Idén talán nem is volt más World of Tanks streamer, aki annyi játékos figyelmét kötötte volna le, mint GB. Év közben többszörös nézettségi rekordot döntött, a legnevesebb magyar bajnokságokat az ő kommentálásában élvezhettük, –és persze idén már több közösségtalálkozón is túl van.

Te melyik World of Tanks streamert nézted legszívesebben idén?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.