Új magyar WoT streamerek a láthatáron!

Új magyar WoT streamerek a láthatáron!

Fényes és csillogó új lánctalpakon, avagy WoT streamerek, akiket 2018-ban egyre többen nézünk.

2017-ben két cikket is lehoztunk, amikben a legjobb magyar World of Tanks streamerekkel és videósokkal foglalkoztunk, de az azóta eltelt időben többen is belekezdtek csatáik közvetítésébe, ezért elhoztunk nektek egy fél tucat feltörekvő tartalomgyártót, akiket hétről hétre egyre többen követünk figyelemmel.

2018 új World of Tanks streamerei!

1.) Pönge99

Pengét korábban már láthattuk más közvetítők élő adásaiban is, de saját csatornáját körülbelül egy évvel ezelőtt indította, és főképp a minőségi játékra törekszik laza stílusban előadva.

2.) Hawk System

Szintén egy évvel ezelőtt kezdte meg szárnypróbálgatásait a Youtube streaming platformján, és azóta közel 1.000 feliratkozót szerzett. Átlagos játékmenet könnyed kommentárral ellátva.

3.) Paradicsom 02

Csupán három hónapja kezdett bele csatái közvetítésébe, de máris több, mint 600 feliratkozót szerzett magának. Az első olyan streamer a listánkon, aki az arcát is megmutatja, -és jellemzően World of Warships-et játszik levezetésgyanánt. 

4.) CINGÁR

Ha arra vagy kíváncsi, hogy hogyan lehet minimális prémium lőszer használat mellett is eredményesnek maradni, akkor CINGÁR csatáiból megtanulhatod, de ha csak egy kis kikapcsolódásra vágysz, akkor is jó helyen jársz.

5.) DardanovG

Pengéhez hasonlóan DardanovG is egyedi és laza stílussal rendelkezik, ami természetesen azt is jelenti, hogy nem feltétlenül családbarát, de meg kell hagyni, hogy rendkívül szórakoztató az előadásmódja. Legutóbbi adásában a Lorraine 40t francia prémium közepes tankot tesztelte!

6.) Gamer Bázis

Gamer Bázis talán kicsit kakukktojás ebben a felsorolásban, hiszen ő inkább a WoT Blitz-cel, azaz a World of Tanks mobil verziójával foglalkozik többet, de mivel az asztali verzióhoz is ért -illetve időnként még streameli is-, ezért nem is lehet kérdés, hogy a listán van-e a helye!

Tudtok még feltörekvő WoT streamerekről? Nektek ki a kedvencetek?

KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.