A legszuperebb magyar World of Tanks streamerek 2019-ben!

A legszuperebb magyar World of Tanks streamerek 2019-ben!

Az élő adások népszerűsége idén jelentősen megugrott, az új hullámot pedig több magyar játékos is sikeresen meglovagolta.

Az élő adások egyre több játékost szögeznek a képernyők elé napról napra, és mára ez a formája a szórakoztatásnak nemcsak külföldön, hanem kis hazánkban is lehetővé teszi akár a teljes idejű tartalomgyártást is, aminek gondolatával egyre többen kacérkodnak. Cikkünkben bemutatjuk 2019 öt legnépszerűbb magyar World of Tanks streamerét.

A legszuperebb World of Tanks streamerek 2019-ben

5. Mars1991

Az egyetlen streamer listánkról, aki a YouTube Gaming felületét veszi igénybe. Nyugodt hangvételű, magas szintű csatákat láthattok, ha a csatornájára kapcsoltok.

4. Linkin1994

Ugyan egy időre eltűnt a megosztó és szabadszájú World of Tanks streamer, aki rendszeressé vált élő adásokkal tért vissza, hogy újra felépítse közösségét.

3. Kajzoo

Ugyan Kajzoo elsősorban angolul közvetít, ettől függetlenül mindenképp helye van listánkon, hiszen magas színvonalú, izgalmas tartalmat gyárt. Élő adásaiból bárki elsajátíthat egy-két trükköt a játékkal kapcsolatban.

2. Tankelit01

Az idén megszerzett Twitch partnerség után még magasabb fokozatra kapcsolt, és jelenleg az egyik legszínvonalasabb és legszórakoztatóbb magyar World of Tanks tartalomgyártóként érdemes számon tartani.

1. Goodbad93

A YouTube Gamingről a Twitchre váltó Goodbad93 továbbra is magasan a legnépszerűbb magyar WoT-os, aki különleges személyiségével és ügyes játékával nézők százait szórakoztatja minden nap.

Ti kinek az élő adását követitek figyelemmel? Ki a kedvenc World of Tanks streameretek?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.