2021 legnépszerűbb magyar World of Tanks streamerei

Mutatjuk, hogy kiket néztetek a legtöbbet 2021-ben!

A magyar World of Tanks videósok után következzenek a streamerek, és bár átfedések lesznek, ennek csupán annyi az oka, hogy vannak, akik mind a YouTube, mind a Twitch platformjára gyártanak tartalmat. Cikkünkben összegyűjtöttük 2021 legnépszerűbb magyar World of Tanks streamereit, és a megtekintett órák alapján felállítottuk a rangsort is. Lássuk, hogy kiket néztünk idén a legtöbbet!

5. Goodbad93 (61358 megtekintett óra)

Az elmúlt évek listavezetője, Goodbad93 az ötödik helyre csúszott vissza, ami különösen meglepő annak tekintetében, hogy 2019-ben bejelentette, hogy főállású tartalomgyártóként kívánja folytatni. Idén csupán 392 órát streamelt, de ezzel is megelőzött olyan streamereket, akik több, mint 1000 órát fektettek bele.

4. Damaszkin (72959 megtekintett óra)

Ahogy tavaly, úgy idén is a negyedik helyet csípte meg Damaszkin, akinek így sem lehet oka panaszra, hiszen idén jelentősen nagyobb közönséget sikerült megmozgatnia, mint előző évben.

3. zsolesz4 (196280 megtekintett óra)

2021 talán legnagyobb meglepetése zsolesz4, aki tavaly 42 ezer megtekintett órával épp csak felfért listánkra, de idén megnégyszerezte nézettségét, és egészen a dobogó harmadik fokáig ugrott előre.

2. Kajzoo (291841 megtekintett óra)

Az angol nyelven streamelő Kajzoo továbbra is erősen tartja magát a második helyen, de ezúttal megkétszerezve közönségét a tavalyi évhez képest.

1. Tankelit  (408293 megtekintett óra)

Akárcsak a vörös óriáson, úgy a Twitchen is Tankelit foglalja el a dobogó legmagasabb fokát, akinek több év után sikerült letaszítania trónjáról GB-t, és ezzel a legnépszerűbb magyar World of Tanks tartalomgyártóvá válnia.

TI KINEK AZ ADÁSAIT NÉZTÉTEK IDÉN A LEGSZÍVESEBBEN? VAJON 2022-BEN GOODBAD93 ÚJRA MEGSZEREZHETI AZ ELSŐ HELYET?

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te melyik magyar WoT streamert követted legszívesebben?

  • 16 %
  • 5 %
  • 19 %
  • 5 %
  • 54 %
World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.