Goodbad93 szintet lép - Teljes idejű tartalomgyártóként folytatja!

Goodbad93 szintet lép - Teljes idejű tartalomgyártóként folytatja!

A legnépszerűbb magyar World of Tanks videós elhatározta, hogy főállású streamerként folytatja.

Aligha akad olyan magyar World of Tanks játékos, aki ne hallotta volna az elmúlt évek alatt Goodbad93 nevét, aki napjainkban a játék legnépszerűbb magyar streamerének számít, adásait rendszerint több százan követik figyelemmel, legutóbb pedig nézettségi rekordot is döntött.

Ennek tudatában talán nem is annyira meglepő az a döntése, hogy full-time streamerként, azaz teljes idejű tartalomgyártóként folytatja pályafutását a Twitch platformján. A részletekről egy rövidre fogott bejelentő videóban beszélt, az adásokra pedig már a héten számíthattok.

Ugyan egyelőre itthon nem túl elfogadott a streamer karrier gondolata, ugyanakkor egy sikeres közvetítő úgy keresheti meg a kenyérre valót, hogy közben az álmának él. A pontos számok ugyan egyénekre lebontva eltérőek, de már többen is kifejtették, hogy mégis mennyit keresnek ebből havi szinten.

Legutóbb például Disguised Toast, a jól ismert Hearthstone streamer tárta a nagy nyilvánosság elé, hogy mégis mennyit keres havi szinten. A kanadai játékos négy fő részre osztotta bevételei forrását, így - az adományokra; - a reklámokra; -a feliratkozásokra és a szponzorációkra. Mindezzel együtt Toast havi szinten körülbelül 5 - 7 millió forint körüli összeget tehet zsebre.

Ha kíváncsiak vagytok a pontos részletekre, akkor a beágyazott cikkünkre kattintva elolvashatjátok, hogy külön-külön lebontva mégis miből mennyi bevétele van, illetve bővebben kifejtve, részletesebb magyarázatot is olvashattok a témában.

Ti mit gondoltok Goodbad döntéséről? Támogatjátok álmai megvalósításában?

OSZD MEG VELÜNK VÉLEMÉNYEDET KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.