2021 legjobb magyar World of Tanks videósai

2021 legjobb magyar World of Tanks videósai

Összegyűjtöttük nektek 2021 legnézettebb magyar World of Tanks tartalomgyártóit.

Listánkban a YouTube videósok kerültek kiemelésre, tehát hiába roppant népszerű valaki a lila óriáson, a cikkünkben kizárólag a piros konkurens nézettségei adatait vettük alapul. Ha kíváncsi vagy, hogy kik voltak a legnépszerűbb World of Tanks streamerek, illetve a feltörekvő magyar WoT streamerek 2021-ben, a linkekre kattintva megtekintheted.

Bevezetőnkben JustforlolzFYI előtt tisztelgünk, aki az elmúlt évek legsikeresebb magyar World of Tanks videósa volt, azonban 10 hónappal ezelőtt szögre akasztotta csatornáját, és elköszönt nézőitől, -és bár az elmúlt hónapban ismét igencsak aktívvá vált, ezúttal lemarad listánkról.

5. One Joke (10.000+ megtekintés)

Továbbra is az oktató videókra hangsúlyt fektető, viszont decembertől podcast műsorokat is készítő One_joke1 a magyar World of Tanks közösség aktív tartalomgyártói közé tartozik, akinek videóit idén több, mint 10 ezren választottátok.

4. Kajzoo (100.000+ megtekintés)

Listánkról ugyan egy angol nyelvű tartalomgyártó lekerült, helyét viszont nem más, mint Kajzoo vette át, aki aktívan csak év végétől foglalkozik videózással, de így is listánk negyedik helyét csípte meg, hiszen 2021-ben több, mint 100 ezer megtekintést sikerült elérnie oktató és bemutató videóival, amelyek közül az A to Z névre hallgató sorozata még csak most kezd igazán beindulni.

3. Goodbad93 (300.000+ megtekintés)

Meglepő, de a 2019 decembere óta teljes idejű tartalomgyártással foglalkozó Goodbad93 listánk harmadik helyére csúszott vissza, hiszen idén mindössze 300 ezer megtekintést sikerült összegyűjtenie. Csatornáján főleg az élő adásokból kiemelt csatákat találjátok, amilyen például a turbóval felszerelt IS-7 ámokfutása is.

2. Wotnoobians (400.000+ megtekintés)

Viszonylag keveset hallhattuk idén Wotnoobians nevét, ami igazán meglepő annak tekintetében, hogy idén a magyar közösség több, mint 400 ezer alkalommal választotta bemutató videóit, ahol főképp nézői csatákból szemezget, és jellemzően minden videójában több csatát is bemutat a különböző tankokkal.

1. Tankelit (1.300.000+ megtekintés)

Goodbad93 mellett Tankelit határozott úgy a magyar szcénából, hogy teljes idejű tartalomgyártóként folytatja, és a jelek szerint döntését siker koronázza, hiszen az egymilliós álomhatárt átlépve dominálta a YouTube platformját a magyar WoT videósok között, ami közvetlen stílusának, kiemelkedő játéktudásának és érdekes témaválasztásainak köszönhető.

Neked ki volt a kedvenc magyar WoT-os tartalomgyártód idén? Szavazz, vagy írd meg nekünk hozzászólásban!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked ki volt a kedvenc World of Tanks videósod 2021-ben?

  • 5 %
  • 5 %
  • 10 %
  • 5 %
  • 76 %
World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.