Újabb magyar WoT streamer folytatja teljes idejű tartalomgyártóként

Újabb magyar WoT streamer folytatja teljes idejű tartalomgyártóként

A teljes idejű tartalomgyártás a magyar World of Tanks közösségen belül is egyre népszerűbb vállalkozásnak számít.

Tavaly decemberben számoltunk be arról, hogy a legnézettebb magyar World of Tanks videós teljes idejű tartalomgyártóként folytatja pályafutását a Twitch platformján, és idén tavasszal újabb streamer számára vált lehetővé, hogy főállásban foglalkozhasson ezzel.

Tóth "Tankelit01" Krisztián már évek óta építi csatornáját, és most látta elérkezettnek az időt arra, hogy szintet lépjen és főállásban foglalkozzon a streameléssel, amire korábbi munkája miatt csak kevés ideje jutott.

A bejelentést a fenti beágyazott videóban 1 óra 5 perctől tekinthetitek meg, aminek kapcsán felkerestük a streamert, hogy meséljen nekünk a váltás okairól és a jövőbeli terveiről.

"Új szakaszába lép a csatorna, megpróbálom teljes állásban csinálni a streamer karriert. A pontos részleteket még a jövő hét folyamán ki fogom találni, mint például a menetrendet. Az adásokat továbbra is próbálom majd szórakoztatóra, edukatívra hangolni és kevésbé toxikusnak lenni. Köszönöm mindenkinek az eddigi támogatást, remélem ezután még több kontenttel tudok majd szolgálni mindenkinek!" - nyilatkozott lapunknak Tóth "Tankelit01" Krisztián

Ha kíváncsiak vagytok arra, hogy mennyit kereshet egy streamer, akkor ajánljuk megtekintésre bLYYY közel negyedórás összefoglaló videóját, amiből mindent megtudhattok arról, hogy milyen bevételi forrásokkal számolhatnak a tartalomgyártók a Twitchen.

Sok sikert kívánunk céljai elérésében! Ti mit szóltok ahhoz, hogy egyre több a teljes idejű World of Tanks tartalomgyártó?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.