2020 legnépszerűbb magyar World of Tanks streamerei

2020 legnépszerűbb magyar World of Tanks streamerei

Őket néztük idén a legtöbbet, ha World of Tanks tartalomra vágytunk.

Cikkünkben összegyűjtöttük 2020 legnépszerűbb magyar World of Tanks streamereit, és a megtekintett órák alapján felállítottuk a rangsort is. Lássuk, hogy kiket néztünk idén a legtöbbet!

5. zsolesz4 - 42 281 megtekintett óra

Idén nemcsak roppant legnépszerűbb feltörekvő tartalomgyártónak számít az ötödik helyet elcsípő Zsolesz, de a legaktívabb titulus is az övé, hiszen idén több, mint 1600 órán keresztül szórakoztatta követőit.

4. Damaszkin - 63 209 megtekintett óra

2020 jelentős év volt Damaszkin csatornájának életében, hiszen megszerezte a Twitch partnerséget, és egy remek közösséget épített fel az eltelt idő alatt. A megtekintett órák száma alapján pedig a negyedik helyet szerezte meg listánkon.

3. Tankelit - 141 300 megtekintett óra

Tankelit idén full time tartalomgyártóként hatalmasat robbant a magyar szcénában, ráadásul a Wargaming Community Contributor programjába is felvették. A több, mint 140.000 órányi nézettség pedig önmagáért beszél.

2. Kajzoo - 144 403 megtekintett óra

Zsolesz után a legtöbb energiát idén Kajzoo fektette a streamelésbe, aki nemzetközi vizeken evezve több, mint 1200 órányi élő adást tudhat a háta mögött, ami természetesen a nézettségét is szépet dobott. Listánkon Tankelitet egy hajszálnyival megelőzve pedig a második helyet érte el.

Említésre méltó streamerek

Dr3edd

A főként variety kategóriába ténykedő Dr3eddet viszonylag gyakran látni a World of Tanks virtuális csataterein, így amennyiben könnyedebb kikapcsolódásra vágytok, érdemes lehet ránézni a csatornájára.

Stark Panzer

Dr3eddhez hasonlóan Stark Panzer is a variety kategóriát erősíti, de rendszeresen látni tőle adásokat a Wargaming sikerjátékából is, így ő is remek választás lehet, ha épp nem profi játékosoktól akartok trükköket ellesni.

1. Goodbad93 - 145 037 megtekintett óra

Tankelithez hasonlóan Goodbad93 is idén vált teljes idejű tartalomgyártóvá, és bár éppen csak, de továbbra is ő számít a legnépszerűbb magyar World of Tanks streamernek, aki a legnagyobb átlagnézettséggel, és csupán 776 órányi élő adással hozta azt, amit mások majdnem dupla ennyivel.

Ti kinek az adásait néztétek idén a legszívesebben? Vajon 2021-ben a FAME profi játékosai megelőzhetik nézettségben Goodbadet?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te kinek az adásait nézted idén a legszívesebben a top streamerek közül?

  • 0 %
  • 38 %
  • 31 %
  • 10 %
  • 3 %
  • 5 %
  • 13 %
World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.