Vegyes érzelmekkel várjuk az ECS nyolcas döntőjét!

Vegyes érzelmekkel várjuk az ECS nyolcas döntőjét!

Az egyik csoportba feltörekvő, erős lineupok kerültek, a másikba inkább hanyatló ötösöket sorsoltak.

A hétvégén jön az év utolsó nagyversenye, az ECS második szezonjának döntőjében 750 000 dollárt osztanak szét. Európából illetve Amerikából is 4-4 csapat jutott ki, akiket az anaheimi döntőre két csoportbe osztottak a szervezők.

A csoport
OpTic, FaZe, Cloud9, Astralis

Brutálisan erős csoport, ahova az ELEAGUE négy elődöntőse közül hárman is bekerültek. Melléjük pedig a világranglista 7. helyezett Cloud9 került még be, szinte lehetetlen lenne megtippelni, kinek kedveznek majd a csoportmeccs random bo1-ei.

Talán az Astralis fanok lehetnek a leginkább nyugodtak, hiszen az egész éves teljesítményt tekintve talán ők a legkiegyensúlyozottabbak, és az utóbbi idők eredményei is nekik kedveznek.

B csoport
SK, Immortals, EnVyUs, dignitas

Bár a világranglista második és ötödik helyezettje is képviselteti magát a csoportban, a jó eredmény mindkettőjüktől erősen kétséges. Egyaránt beugróval játszanak majd ugyanis, az SK a botrányos embercsere után fox-szal száll harcba, a dignitas pedig Valde segítségét kérte Magiskb0Y iskolai elfoglaltsága miatt.

Az EnVyUs egész évben gyengélkedett, az Immortals viszont jól játszik az utóbbi időben és koncentráltan haladnak céljaik felé. Ez a koncentráció azonban most sérülhet, hiszen az SK vélhetően a Major után innen szeretne ötödiket választani magának, a srácok pedig vélhetően szeretnék felhívni magukra a csapat figyelmét, egyéni villongások várhatóak tehát, főleg a brazil rangadó alatt!

Az év utolsó komolyabb pénzdíjazású versenyén még a Top4 mezőnyét is nehéz lenne megtippelni, hiszen a rendezetlen körülémények és a teljesen kiegyenlített A csoportnak hála, semmi sem lesz biztos a hétvége során.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!