CoD: Így szerezd meg az SP-X 80-t MW2-ben!

CoD: Így szerezd meg az SP-X 80-t MW2-ben!

A legjobb mesterlövész puska, amivel bármelyik játékmódban dominálni tudtok!

Bár a Call of Duty: Modern Warfare 2 kiadása után, valamint a Call of Duty League 2023-as szezonjának kezdetén az MCPR 300 volt az a mesterlövész puska, amelyet a legtöbbet láthattunk, mind a casual, mind a kompetitív játékosok hamar rájöttek, hogy az SP-X 80 sokkal jobb választás az MCPR-nél. Ebből kifolyólag minden feltörekvő mesterlövésznek megéri feloldalni ezt a fegyvert, alább pedig megtaláljátok, hogy pontosan hogy tudjátok megszerezni!

A fegyverek feloldása azonba változott egy kicsit a Call of Duty: Modern Warfare 2-ben, így már nem elég az, ha a játékosok elég magas szintre tornázzák az accountjuk szintjét. Az Infinity Ward bevezette az úgynevezett Weapon Platformokat, amelyek a különböző fegyvereket tartalmazzák, így ezekben a platformokban kell minél mélyebbre ásnunk magunkat, ha szeretnénk új eszközöket kapni a meccseinkez. Az SP-X 80 is az egyik ilyen platform része, név szerint a Bryson Long Rifle Platform egyik legkésőbb megszerezhető fegyvere. Azonban a grind egyáltalán nem vészes, sőt, olyan fegyvereket is kipróbálunk közben, amiket a régebbi CoD-részekben figyelmen kívül hagytunk volna.

Az SP-X 80 kioldásának módja a következő:

  • Először el kell jutnotok Account Level 7-ig, hogy kioldjátok a Bryson Long Rifle Platformot,
  • Ezután az első fegyvert, az SP-R 208-at kell felhúznotok 13-as szintig, hogy kioldjátok az SA-B 50-et,
  • Az SP-R 208 után az SA-B 50-et 16-os szintig kell fejlesztenetek, amivel elérhető lesz az LA-B 330,
  • Majd ezt a fegyvert kell 17-es szintig játszanatok, ami után szabadon használhatjátok az SP-X 80-at.

Bár ez a módszer tényleg nem olyan egyszerű, mint a korábbi játékokban, megvannak a maga szépségei. Emellett ahogy feljebb írtam, bőven megéri ez a kis utazás, hisz az SP-X 80 az egyik legjobb fegyver a Modern Warfare 2-ben!


AZ ELMÚLT HETEKBEN ÚJ MINISOROZATUNK INDULT, AMIBEN A METAVERZUMMAL, AZ NFT-JÁTÉKOKKAL ÉS A BLOCKCHAIN TECHNOLÓGIÁVAL FOGLALKOZUNK, NE MARADJ LE EZEKRŐL SEM!

Kövess Minket!



Gaming - Hatalmas balhé van az Escape from Tarkov körül

Hatalmas népharag közepette menekülnek a játékosok Tarkovból. Viccet félre téve, a fejlesztők maguk ellen haragították szinte a teljes közösségüket ami a lövöldözős-gyűjtögetős szimulátor konkurenciájához hajthatja a játékosokat.