A 2024-es Ünnepi hadművelet: Nagy szintű járművek a nagy dobozokban

A 2024-es Ünnepi hadművelet: Nagy szintű járművek a nagy dobozokban

Nézzük meg közelebbről az öt VIII-as és IX-es szintű harckocsit: Tiger-Maus, Object 752, Type 63, XM66F és GSOR 1010 FB – az alábbiakban megnézheted, hogy mit várhatsz tőlük.

A 2024-es Ünnepi hadműveletben 10 prémium jármű várja a játékosokat, amelyeket a nagy dobozokban találhatnak meg. Ezek közül kilenc teljesen új a játékban, míg egyet már korábban is meg lehetett szerezni. Nézzük meg közelebbről az öt VIII-as és IX-es szintű harckocsit: Tiger-MausObject 752Type 63, XM66F és GSOR 1010 FB – az alábbiakban megnézheted, hogy mit várhatsz tőlük.

Tiger-Maus

A tank neve mindent elárul. Míg X-es szintű nagytestvére az egyik legértékesebb nehéz tank a játékban, a IX-es szintű hibrid kistestvérnek is van néhány egyedi tulajdonsága, amelyek erős harctéri jelenlétet biztosítanak számára. Egy jó szakaszban, jó sidescraping képességekkel és a gyenge pontok elrejtésével ez a tank hatalmas káoszt tud okozni.

Object 752

Felületesen nézve az Object 752 egy ágyútölteléknek tűnhet, figyelembe véve ennek a IX-es szintű szovjet nehéz tanknak az alacsony percenkénti sebzését és pontosságát. Ezek a jellemzők azonban egy sajátos játékstílust tesznek lehetővé, amely a háromlövetű automata töltővel együtt használva nagyon hatékony lehet.

Type 63

A Type 63 az első VIII-as szintű prémium japán nehéz harckocsi a játékban. A legfigyelemreméltóbb részei a bordázott tetejű löveg, valamint a hidropneumatikus felfüggesztés. A tank azonban egyfajta identitásválságban van: nehéz harckocsiként van besorolva, de nincs elég páncélzata a szemtől-szembeni harchoz. Talán szeretne közepes lenni, de hiányzik belőle a sebesség és a kezelhetőség. Összességében támogató jármű szerepkörben a legjobb.

XM66F

Úgy néz ki, mint egy szteroiddal felpumpált ASTRON Rex 105 mm. Az XM66F egy támadó páncélvadászra hasonlít, de valójában városi és dombos területeken érzi jól magát, ahol el tudja rejteni a gyenge pontjait, miközben nagy percenkénti sebzést oszt ki az ellenfeleknek. Bár úgy néz ki, mintha egy teljesen oszcilláló tornya lenne, a forgása azonban korlátozott.

GSOR 1010 FB

Bár nem egy vadonatúj járműről van szó, a játék első prémium brit kerekes tankja minden gyűjtemény értékes darabja, és az Ünnepi hadművelet egy tökéletes alkalom arra, hogy megismerkedj vele. Vedd úgy, hogy ez egy bevezető a brit kerekes ág meghódításához!

Kövess Minket!



Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.