A tankvadászok következő generációja: XM66 bemutató

A tankvadászok következő generációja: XM66 bemutató

Egy szteroiddal felpumpált ASTRON Rex, ami valójában városi és dombos területeken érzi jól magát, ahol el tudja rejteni a gyenge pontjait.

Egy projekt az 1950-es évek végéről, amelyet a vetőcsővel felfegyverzett járművek alternatívájaként fejlesztettek ki. Fő jellegzetessége az volt, hogy a teljes személyzetet a harckocsi tornyában helyezték el, a legnagyobb védelmet biztosítva a legénység számára, és csökkentve a jármű sziluettjét szemből. A projektet azonban soha nem fejlesztették tovább.

Az XM66 a WoT-ban

Úgy néz ki, mint egy szteroiddal felpumpált ASTRON Rex 105 mm. Az XM66F egy támadó páncélvadászra hasonlít, de valójában városi és dombos területeken érzi jól magát, ahol el tudja rejteni a gyenge pontjait, miközben nagy percenkénti sebzést oszt ki az ellenfeleknek. Bár úgy néz ki, mintha egy teljesen oszcilláló tornya lenne, a forgása azonban korlátozott.

A 120 mm-es löveg percenként 2526 HP sebzésre és lövésenként 400 HP átlagsebzésre képes, mindezt 232 mm-es átlagos páncélátütéssel. Azonban ne feledd, hogy a lövegtorony csak 30 fokban képes elfordulni, így egyes célpontok esetében szükség lehet a jármű mozgatására ahhoz, hogy a célpontok a látóteredbe kerüljenek. 

ELSŐDLEGES FELSZERELÉSEK Töltésgyorsító

Turbótöltő

Fejlesztett edzés
MÁSODLAGOS FELSZERELÉSEK Töltésgyorsító

Turbótöltő

Fejlesztett forgási mechanizmus

A 95/50/40 mm-es járműpáncélzat hagy némi kívánnivalót maga után, de a torony 230 mm-es frontpáncélzattal rendelkezik, így az XM66F kiválóan alkalmas a „hull-down” taktikára. Rejtsd el a járműtestet, és használd ki a 10 fokos lövegsüllyedést a dombos területeken, hogy viszonylag biztonságosan csaphass le az ellenfelekre. A 35 km/h-s végsebesség és a korlátozott toronyforgatás hátrányt jelent, emiatt a járművel nem érdemes nyílt terepen sokáig bóklászni, vagy egyedül elindulni egy kirándulásra. Támogasd a csapatodat, és ne távolodj el túlságosan a falkától!

Kövess Minket!



Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.