Nem szokványos szovjet nehéz tank: Object 752 bemutató

Nem szokványos szovjet nehéz tank: Object 752 bemutató

Az Object 752  egy nagyrészt rendhagyó szovjet IX-es szintű nehéz harckocsi, oszcilláló toronyban elhelyezett automata töltős löveggel.

A jármű kifejlesztésének a célja az volt, hogy úgy javítsanak a páncélvédelmen, hogy a nehéz harckocsik 50 tonnás súlyhatára alatt maradjanak. A járművet a 2-es számú Különleges fejlesztési Iroda tervezte meg a cseljabinszki Kirov gyárban 1952-ben. A tervezetben a belső modulok sűrűn helyezkedtek volna el és egy differenciált páncélzatot is kapott volna. Az egyik javaslatban oszcilláló torony is szerepelt. A tervek szerint a legújabb 122 mm-es M-62T2 löveget (GRAU 2A17 index) és gépesített lőszeradagolót építettek volna be.

Az Object 752 a WoT-ban

Felületesen nézve az Object 752 egy ágyútölteléknek tűnhet, figyelembe véve ennek a IX-es szintű szovjet nehéz tanknak az alacsony percenkénti sebzését és pontosságát. Ezek a jellemzők azonban egy sajátos játékstílust tesznek lehetővé, amely a háromlövetű automata töltővel együtt használva nagyon hatékony lehet. A 122 mm-es háromlövetű automata töltő és a kis távolságból leadott sorozatlövés a pusztítás kulcsa. 

A gyors táron belüli töltés igazán meg tudja büntetni a gyanútlan ellenfeleket. Ne feledd: Az újratöltés körülbelül 34 másodpercig tart, ezért a lövedékek újratöltése közben legyen menekülési útvonal vagy fedezék a közelben. A rajtaütéses taktika kiemelkedő fontosságú, hogy az ellenfeleknek a lehető legtöbb sebzést tudd okozni. 

ELSŐDLEGES FELSZERELÉSEK Fejlesztett edzés Függőleges stabilizátor Turbótöltő
MÁSODLAGOS FELSZERELÉSEK Fejlesztett edzés Függőleges stabilizátor Fokozott szellőzés

Kövess Minket!



Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.