Az első brit kerekes: GSOR 1010 bemutató

Az első brit kerekes: GSOR 1010 bemutató

Bár nem egy vadonatúj járműről van szó, a játék első prémium brit kerekes tankja minden gyűjtemény értékes darabja, és az Ünnepi hadművelet egy tökéletes alkalom arra, hogy megismerkedj vele.

Bár nem egy vadonatúj járműről van szó, a játék első prémium brit kerekes tankja minden gyűjtemény értékes darabja, és az Ünnepi hadművelet egy tökéletes alkalom arra, hogy megismerkedj vele. Vedd úgy, hogy ez egy bevezető a brit kerekes ág meghódításához!

1961 decemberében jelent meg a G.S.O.R. (General Staff Operational Requirements) 1010-es számú, kerekes páncélozott felderítő járműre vonatkozó előírás. Az első fejlesztéseket 1963 januárjában mutatták be. Ez egy háromszemélyes harcjármű volt, amely közel 14,5 tonnát nyomott. Később egy alternatív változat fejlesztése is elkezdődött. Ez a változat nehezebb volt, és erősebb fegyverzettel, valamint jobb páncélvédelemmel volt ellátva. Tulajdonságait tekintve a GSOR 1010 FB valahol a könnyű és a közepes harckocsi között helyezkedett el. A jármű a sivatagi viszonyok között érezte magát leginkább elemében. Ez volt a fő oka annak is, hogy a munka nem jutott tovább a tervezőasztalnál. A hadseregnek szüksége volt egy felderítő harckocsira, amelyből kettőt is lehetett egyszerre egy repülőgépen szállítani. A GSOR 1010 FB terveit elvetették, bár a teljes értékű kerekes harckocsi azóta többször is felbukkant a brit koncepciók között.

GSOR 1010 a WoT-ban

A GSOR 1010 FB fájni fog az ellenfeleknek. A lövésenkénti 360 HP sebzéssel, a 2 másodperces gyors célzási idővel és a kiváló 0,33 m-es szórással mesterlövésznek is kiváló. A precíz lövegkezelés nagy előny, mivel lehetővé teszi, hogy a jármű menet közben is pontos lövéseket adjon le. Az üdítő sebesség és a félelmetes tűzerő mellett ennek a közepesnek kell, hogy legyen valami hátránya is! Van is neki! A GSOR 1010 FB összességében gyenge páncélzattal rendelkezik, ezért jobb, ha elkerülöd a közvetlen összecsapásokat vagy a tűzpárbajokat, és a frontpáncélzattal véded ki a R.RO lövedékeket. Használd ki a jármű mozgékonyságát az ellenfelek kijátszására, és csapj le előnyös pozíciókból.

ELSŐDLEGES FELSZERELÉSEK Fokozott szellőzés Töltésgyorsító Függőleges stabilizátor
MÁSODLAGOS FELSZERELÉSEK Turbótöltő Töltésgyorsító Függőleges stabilizátor

Kövess Minket!



Gamer szótár


World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.